Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη νίκη επί της Chelsea και την απονομή

Ο Klopp για τη νίκη επί της Chelsea και την απονομή

Πολύ χαρούμενος, όπως είναι απολύτως λογικό εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη με σκορ 5-3 επί της Chelsea και την απονομή του τροπαίου της Premier League.

Ο Klopp κλήθηκε να εξηγήσει τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του μετά την απονομή του τροπαίου:

“ Απολύτως ξεχωριστό … δεν συγκρίνουμε καθώς δεν το έχουμε κερδίσει στο παρελθόν. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο [και] το ξέρουμε αυτό και θα μπορούσε να ήταν χειρότερο αν δεν είχαμε κερδίσει… αυτά τα παιδιά είναι τόσο ξεχωριστά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για εμφανίσεις όπως αυτή απόψε στο γήπεδο σε ένα δύσκολο παιχνίδι, προφανώς με ωραία, ωραία γκολ. Απίστευτοι στόχοι, σούπερ ποδόσφαιρο σε λίγες στιγμές και μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε το υπόλοιπο της νύχτας. ”

Για την βελτίωση που έδειξαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως ο Keita ο οποίος σκόραρε χθες:

“ Κάθε παίκτης που έπαιξε την πλειοψηφία των παιχνιδιών μπορεί να βελτιωθεί, έτσι είναι. Η ηλικιακή ομάδα στην οποία βρίσκονται, μας βοηθάει να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις, είναι σαφές αυτό. ”

“ Άλλοι παίκτες, δεν έπαιξαν τόσο πολύ – ο Naby είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού, ο Curtis Jones είναι ένα καλό παράδειγμα. Δεν θέλουμε να το κάνουμε πολύ μεγάλο αλλά μοιάζει και έτοιμο! Αυτό σημαίνει ότι έχουμε χώρο και έχουμε δυνατότητες βελτίωσης και θα εργαστούμε για αυτό. Προφανώς όχι πια απόψε, αλλά από κάθε στιγμή. Τώρα έχουμε ένα πάρτι, έπειτα θα πρέπει να ανακάμψουμε, γιατί παίζουμε με την Newcastle. Έχουμε 96 πόντους και προφανώς θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να πάρουμε 99. Θα είναι δύσκολο, αλλά ποιος νοιάζεται – απόψε ήταν πολύ δύσκολο γιατί η Chelsea ήταν τόσο καλή και τα παιδιά τα κατάφεραν. ”

Για την απονομή:

“ Ήταν απολύτως υπέροχη, απολύτως υπέροχη. Το έκανε ακόμη πιο ξεχωριστό ότι οι οικογένειες μπορούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο. Δεν τους επιτρεπόταν για το παιχνίδι, αλλά για την απονομή του τροπαίου επιτρέποταν. Γνωρίζαμε ότι ήταν στο γήπεδο. Ήξερα ότι η οικογένειά μου – την οποία δεν είδα εδώ και πολύ καιρό – ήταν εδώ απόψε που το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό γιατί θέλεις να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές με τους αγαπημένους σας. Όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα ήταν γύρω μου με τους παίκτες, το προσωπικό και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Η οικογένειά μου σημαίνει πολλά για μένα, οπότε ήταν πραγματικά, πολύ ξεχωριστή εκείνη τη στιγμή.”

“ Μου άρεσε πολύ η στιγμή και στα παιδιά. Είναι περίεργο, στέκεσαι πάνω στη σκηνή και δεν υπάρχει κανένας – όχι κανένας, αλλά όχι όσοι θα φανταζόσασταν σε μια τέτοια περίσταση, αλλά πρέπει να πω πως, οι άνθρωποι που το οργάνωσαν έκαναν το καλύτερο. Αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι – κερδίζουμε σήμερα και είμαστε πρωταθλητές – τότε δεν θα είχαμε την ευκαιρία να πάμε στο Kop. ”

“ Δεν ήμουν ποτέ στο Kop πριν, ήταν αρκετά ξεχωριστό και νομίζω ότι έχει νόημα τη στιγμή που οι άνθρωποι δεν είναι ότι χρησιμοποιούμε το Kop για να το γιορτάσουμε μαζί τους στην καρδιά μας. Ήταν πραγματικά καλό. ” Τόνισε ο Klopp.

Οι Reds νίκησαν την Chelsea με 5-3.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com