Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp έχει απορρίψει την Εθνική Γερμανίας μετά το τέλος του Euro 2024

Ο Klopp έχει απορρίψει την Εθνική Γερμανίας μετά το τέλος του Euro 2024

Με ένα γερμανικό δημοσίευμα να στέλνει ένα SOS στον Jurgen Klopp για το Euro, θα πρέπει να είναι ανακούφιση για τη Liverpool που τους έχει ήδη απορρίψει.

Ήταν ένας εφιάλτης 12 μηνών για την Εθνική Γερμανίας. Μετά από οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στα πρώτα εννέα παιχνίδια τους υπό τον Hansi Flick, στη συνέχια κέρδισαν μόνο μία φορά στα έξι παιχνίδια των ομίλων τους στο UEFA Nations League. Ακολούθησε η μέτρια εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μπόρεσαν να νικήσουν μόνο την Κόστα Ρίκα και με ήττα από την Ιαπωνία σε συνδυασμό της ισοπαλίας με την Ισπανία, έμειναν έξω από τη φάση των ομίλων.

Έκτοτε, έχουν κερδίσει μία φορά στα πέντε τελευταία τους, με τη Γερμανία να βρίσκεται επί του παρόντος σε σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Ο Flick βρίσκεται υπό τεράστια πίεση, λοιπόν και σε ένα editorial στην BILD, ο δημοσιογράφος Matthias Brugelmann ζήτησε την αντικατάσταση του προπονητή «αμέσως». Η πρότασή του – ή τουλάχιστον η «επιλογή premium» για να το κάνει – είναι ο Κlopp.

Όμως ο Klopp έχει ήδη απορρίψει τις προτάσεις της εθνικής ομάδας σε πολλές περιπτώσεις. Νέα σχόλια από τον ατζέντη του, Marc Kosicke, επιμένουν πως: «Αυτό δεν είναι καθόλου θέμα για εμάς».

Μιλώντας το 2021, πριν από τον διορισμό του Flick, ο Klopp εξήγησε ότι «δεν θα ήταν διαθέσιμος» εκείνη τη στιγμή ή στο εγγύς μέλλον.

«Μου απομένουν τρία χρόνια στην Liverpool, έτσι δεν είναι;» εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου. «Είναι απλό. Υπογράφεις ένα συμβόλαιο και μένεις σε αυτό το συμβόλαιο. Έμεινα σε συμβόλαια με τη Maintz και τη Dortmund»

Ο Κlopp έκτοτε έχει επεκτείνει περαιτέρω το συμβόλαιό του, με τον προπονητή να δεσμεύεται στη Liverpool τουλάχιστον μέχρι το 2026, όταν έβαλε την υπογραφή του τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Πριν από δύο μήνες, κατά τη διάρκεια της τραγικής πορείας των Κόκκινων, δεσμεύτηκε «πλήρως» για το μέλλον, περιγράφοντάς το ως «ο ελέφαντας στο δωμάτιο» ότι δεν είχε απολυθεί.»

Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία να διευθύνει τη Γερμανία στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Κlopp να εγκαταλείψει τη Liverpool εφόσον είναι ευπρόσδεκτος στο Anfield. Έτσι, ενώ η Γερμανία μπορεί να χρειαστεί τον Κlopp για να την τραβήξει από το τέλμα ενόψει του Euro 2024, θα χρειαστεί να περιμένει τουλάχιστον δύο χρόνια μετά.

Ο Klopp έχει απορρίψει την Εθνική Γερμανίας μετά το τέλος του Euro 2024

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com