Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp έγινε…δώρο γάμου!

Ο Klopp έγινε…δώρο γάμου!

Επιμέλεια: Μιχάλης Ψιμίτης

 

Η τρελά δεν πάει στα βουνά: Ένα ζευγάρι οπαδών της Liverpool, ο Matty και η Adele Sinnott αποφάσισαν να παντρευτούν οργανώνοντας ένα θεματικό γάμο … Liverpool. Τα πάντα ήταν βαμμένα στα χρώματα της ομάδας και ο γάμος απογειώθηκε όταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, Craig Anderson, παρέδωσε στον έκπληκτο γαμπρό μια κάρτα υπογεγραμμένη από τον προπονητή της αγαπημένης τους ομάδας, Jurgen Klopp: «Στον Matty και την Adele. Να έχετε ένα υπέροχο ‘Κόκκινο’ γάμο. Δίνω τις καλύτερες ευχές μου, Jurgen Klopp».
Μάλιστα, ο θεματικός γάμος ήταν ιδέα της νύφης για να τιμήσει τον πατέρα του γαμπρού, επίσης φανατικού φίλου των Reds, ο οποίος είχε αποβιώσει δύο χρόνια νωρίτερα. Ο Matty ανέφερε ότι συγκινήθηκε από την κίνηση αυτή: « Η Liverpool είναι η ζωή μου. Με όποια έβγαινα και δεν σεβόταν πως ήθελα να παρακολουθώ συνέχεια τη Liverpool, συνήθως η σχέση τελείωνε γρήγορα. O θεματικός γάμος ήταν στην πραγματικότητα μια ιδέα της Adele, που ξέρει πόσα σημαίνει η ομάδα για εμένα αλλά και πόσα σήμαινε για τον πατέρα μου».
Ο γάμος ήταν τόσο Liverpool, που το αυτοκίνητο που παρέλαβε το νεόνυμφο ζευγάρι είχε πινακίδες που ανέγραφαν ‘Kop‘, ενώ η γαμήλια τούρτα είχε φυσικά επάνω το σήμα της ομάδας. Highlight όμως ήταν και η εμφάνιση της μικρής τους κόρης με τη φανέλα της Liverpool.
Το ζευγάρι ανυπομονεί να γνωρίσει τον Kloppo από κοντά για να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την ευγενική χειρονομία του ενώ η φωτογραφία με την υπογεγραμμένη κάρτα ανέβηκε στο twitter προκαλώντας παροξυσμό στους φιλάθλους των ‘Κόκκινων’.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com