Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jurgen Klopp σύνθεσε το πρώτο σύνθημα για τον Arne Slot

Ο Jurgen Klopp σύνθεσε το πρώτο σύνθημα για τον Arne Slot

Ο ίδιος ο Jurgen Klopp επιβεβαίωσε τον Arne Slot ως διάδοχό του στη Liverpool, λέγοντας στους οπαδούς του Anfield να τον στηρίξουν «από την πρώτη μέρα».

Σε μια απίστευτη στιγμή κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του στο Anfield, ο Klopp επιβεβαίωσε την τοποθέτηση του Slot ως νέου προπονητή της ομάδας.

Ο αποχαιρετισμός του απερχόμενου προπονητή ήταν απίστευτα συναισθηματικός, αλλά ξεκαθάρισε ότι η αποχώρησή του δεν πρέπει να είναι το τέλος για την επιτυχία του συλλόγου. Αντ’ αυτού, ο Klopp οδήγησε τους οπαδούς σε ένα τραγούδι «Arne Slot, na na, na na, na na na!», κάνοντας την άφιξη του Ολλανδού επίσημη.

Είπε στους οπαδούς του να είναι «όλοι μέσα από την πρώτη μέρα» πίσω από τον διάδοχό του, ο οποίος έρχεται αφού οδήγησε τη Feyenoord σε νίκη 4-0 επί της Excelsior, στο τελευταίο του παιχνίδι για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην Eredivisie όλων των εποχών.

Στη συνέχεια ο Klopp χάρισε και στις τέσσερις πλευρές του Anfield το σήμα κατατεθέν του, τα χτυπήματα με τις γροθιές, με το πλήθος να ξεσπάει για να υποστηρίξει έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές της Liverpool.

Ο Slot αναμένεται να παρουσιαστεί ως προπονητής της Liverpool την επόμενη εβδομάδα, ενώ έχει ήδη συμφωνηθεί με τη Feyenoord για τη μετακίνησή του στο Merseyside, μαζί με τουλάχιστον τρεις από τους συνεργάτες του.

Προς το παρόν, όμως, ο Klopp παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δεν υπήρξαν δάκρυα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του – τουλάχιστον όχι από τον ίδιο τον προπονητή – με τον Jurgen Klopp να συγκρατείται για να μεταφέρει δυνατά λόγια σε όσους θα μείνουν πίσω.

Ο Klopp φεύγει έχοντας κατακτήσει κάθε δυνατό τρόπαιο, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τίτλου στην Premier League, γεγονός που τον καθιστά σχεδόν αδύνατο να τον ακολουθήσει ο Slot. Αλλά ο Klopp το ξεκαθάρισε στους οπαδούς – πρέπει να είναι πίσω από τον Slot από την πρώτη μέρα, καθώς αυτό είναι «μόνο η αρχή».

Ο Jurgen Klopp σύνθεσε το πρώτο σύνθημα για τον Arne Slot

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com