Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Joe Gomez είναι ο καλύτερος αμυντικός της Αγγλίας»

«Ο Joe Gomez είναι ο καλύτερος αμυντικός της Αγγλίας»

Τάδε έφη Darren Bent, δηλαδή ο πρώην διεθνής Άγγλος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε σε Aston Villa, Tottenham Hotspur και Sunderland. Ο Joe Gomez δεν ξεκίνησε στον Σαββατιάτικο αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με την Βουλγαρία, επειδή ο Gareth Southgate επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους Harry Maguire και Michael Keane.

Ο Bent είπε τα εξής για την Αγγλική άμυνα και για τον Joe Gomez:

“ Στην άμυνα η Αγγλία εκτός από τον Keane και τον Maguire έχει και τους John Stones, Tyrone Mings, ενώ ο James Tarkowski δεν ήταν καν στον πάγκο. ”

“ Αυτή τη στιγμή η Αγγλία δείχνει να είναι πολύ δυνατή σε κάποιες θέσεις. Υπάρχει όμως και ένας παίκτης, που ξέχασα. Ο Gomez της Liverpool, που θα έπρεπε να είναι βασικός. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος αμυντικός. Είναι πολύ δυνατός. ”

“ Οι Conor Coady και Ben Mee θα πρέπει να σκέφτονται τώρα πως ποτέ δεν θα έχουν την ευκαιρία τους στην Εθνική. Ο Coady έχει εντυπωσιάσει στην Wolves και ακόμη να πάρει την ευκαιρία. Αλλά και ποιον να βγάλεις από την αποστολή; ”

Η Εθνική Αγγλίας του Gareth Southgate αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης το Κόσοβο για τα προκριματικά του EURO 2020 στο St. Mary’s Stadium της Southampton.

Πιθανόν να αγωνιστεί αύριο ο Joe Gomez.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com