Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Hughes θα αναλάβει την υπόθεση του Trent Alexander-Arnold

Ο Hughes θα αναλάβει την υπόθεση του Trent Alexander-Arnold

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στη Liverpool στην υπόθεση του Trent Alexander-Arnold, καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συζητήσεις ανανέωσης του.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων είναι ένα κομβικό ζήτημα για την επόμενη ημέρα της Liverpool, με εκείνες των Trent, Virgil van Dijk και Mo Salah να βρίσκονται σταθερά σε πρώτο πλάνο.

Όσο αφορά το θέμα του Άγγλου αμυντικού, το πλάνο της ομάδας είναι να τον περιμένει αρχικά να επιστρέψει στο Kirkby από τις καλοκαιρινές του διακοπές και στη συνέχεια να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, τις οποίες θα αναλάβει προσωπικά ο αθλητικός διευθυντής, Richard Hughes.

Πρόθεση των Reds είναι να εξηγήσουν στον δεξιό οπισθοφύλακα ποιο είναι το πλάνο και το όραμα της ομάδας από εδώ και στο εξής, υπό τις οδηγίες του Arne Slot, καθώς και ποιοι είναι τόσο οι βραχυπρόθεσμοι, όσο και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της.

Στους Reds θεωρούν πως αν ο Alexander-Arnold πειστεί για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, τότε θα ανανεώσει χωρίς δεύτερη σκέψη και το συμβόλαιο του, αφού στο οικονομικό κομμάτι πολύ δύσκολα θα υπάρξει διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επιπρόσθετα, η Real Madrid μπορεί πράγματι να παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο η προσέγγιση της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Trent Alexander-Arnold στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com