Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Carvalho πωλήθηκε έπειτα από μόλις 21 εμφανίσεις

Ο Carvalho πωλήθηκε έπειτα από μόλις 21 εμφανίσεις

Ο Fabio Carvalho αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τη Liverpool από χθες το βράδυ, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί από το Anfield, ύστερα από μόλις 21 επίσημες εμφανίσεις.

Ο Carvalho εντάχθηκε στους Reds τον Ιούλιο του 2022 από τη Fulham και σκόραρε τρεις φορές στις 21 του εμφανίσεις.

Άνοιξε τον λογαριασμό του για τα γκολ τον επόμενο μήνα στην νίκη με 9-0 επί της Bournemouth στο Anfield και στη συνέχεια σημείωσε το νικητήριο στο 98ο λεπτό εναντίον της Newcastle United τέσσερις ημέρες αργότερα.

Ακολούθησαν δύο δανεισμοί την περσινή σεζόν σε RB Leipzig και Hull City, καθώς και η συμμετοχή στην pre season της Liverpool το φετινό καλοκαίρι, κατά την οποία έδειξε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά των ΗΠΑ, χωρίς όμως αυτό να μπορεί να αλλάξει την απόφαση του συλλόγου για το μέλλον του.

Η οριστική αποχώρηση του από τους Reds αποφασίστηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά την επιστροφή της ομάδας από τις ΗΠΑ, όταν ο 21χρονος συζήτησε με τους Arne Slot και Richard Hughes στο Kirkby.

Οι Reds κράτησαν ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 17% και παράλληλα θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 17 εκατομμύρια λίρες, 3 εκατομμύρια θα πάρει η Fulham λόγω ποσοστού μεταπώλησης ενώ θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να φέρουν το deal στα 27 εκατομμύρια.

Ο Fabio Carvalho αποτελεί παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com