Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Carra προτρέπει για μεταγραφές

Ο Carra προτρέπει για μεταγραφές

Eπιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

Ο πρώην άσσος των Reds επιμένει ότι ο Klopp έχει ακόμη πολλές τρύπες να κλείσει στο ρόστερ και ότι οι Clarets έδειξαν την ανάγκη να ολοκληρώσουμε περισσότερα deals μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Jamie που βρέθηκε το Σάββατο στο Turf Moor και παρακολούθησε από κοντά την οδυνηρή ήττα είπε στο Sky Sports: »Η άμυνα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Ήταν μεγάλο πρόβλημα και με τον Brendan Rodgers, αλλά δεν δείχνει να έχει διορθωθεί. Ο Klopp είχε ολόκληρο καλοκαίρι για να δει που χρειάζεται ενίσχυση αλλά τα πολλά χρήματα ξοδεύτηκαν στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Ακόμη φαίνεται να υπάρχει ανεπάρκεια αμυντικά ακόμη και στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Jordan Henderson δεν είναι αμυντικός χαφ και ο Emre Can είναι ο μόνος που παίζει εκεί αφού ο Lucas φαίνεται να περισσεύει. Μπορούμε να μιλήσουμε βεβαίως και για αριστερό μπακ αφού με τη Burnley έπαιξε εκεί ο Milner. Θα περιμένουμε να δούμε αν με τα χρήματα της μεταγραφής Benteke θα κάνουν κάποια κίνηση (για μεταγραφή) ως τις 31 Αυγούστου».

Εμείς από την πλευρά μας θα προσθέσουμε ότι η ομάδα εκτός από πρόβλημα συνολικής αμυντικής λειτουργίας, έχει και πρόβλημα στη διάσπαση κλειστής άμυνας, οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε να αγοράσει wingers επιπέδου Mane.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com