Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Arne Slot για το tour στις ΗΠΑ, τον Salah και τον Trent

Ο Arne Slot για το tour στις ΗΠΑ, τον Salah και τον Trent

Ο Arne Slot στο πλαίσιο των δηλώσεων που παραχώρησε από το Πίτσμπουργκ, αναφέρθηκε στην περιοδεία που πραγματοποιεί η ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Mo Salah, καθώς και στην υπόθεση του Trent Alexander-Arnold.

Ο Slot σχετικά με την προετοιμασία και το ταξίδι στις ΗΠΑ είχε να πει:

  Και τα δύο τα έχουμε νιώσει πολύ καλά. Ο χρόνος στο AXA ήταν ήδη πολύ ευχάριστος γιατί έχουμε τόσο υπέροχες εγκαταστάσεις εκεί, αλλά μπορώ να πω το ίδιο για τις εγκαταστάσεις εδώ. Η θερμοκρασία είναι λίγο διαφορετική, αλλά είναι επίσης ωραία. Αν και χθες άρχισε να βρέχει το απόγευμα, έτσι νιώθαμε λίγο οικεία! Αλλά οι εγκαταστάσεις ήταν καλές και συνεργαζόταν και με την ομάδα. ”

Για τη σημασία της συμμετοχής του Mo Salah στην προετοιμασία:

Νομίζω ότι είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να έχει μια πλήρη προετοιμασία, αλλά δυστυχώς αυτό είναι σχεδόν αδύνατο για τους περισσότερους παίκτες σε αυτήν την εποχή όπου παίζουμε τόσα πολλά Euro και άλλων ειδών τουρνουά. Αλλά νομίζω ότι σε μια ιδανική κατάσταση, κάθε παίκτης θέλει να έχει μια σωστή προετοιμασία. Ευτυχώς, ο Mo έχει μια. Δυστυχώς, πολλοί άλλοι δεν έχουν. Αλλά έτσι είναι αυτές τις μέρες. ”

Για την πρόοδο των συζητήσεων ανανέωσης με τον Alexander-Arnold:

Η απάντησή μου θα ήταν μάλλον λίγο βαρετή. Νομίζω ότι είναι η ίδια απάντηση που έχετε ακούσει τα τελευταία πέντε, έξι ή επτά χρόνια. Οι καταστάσεις συμβολαίων δεν συζητούνται σε αυτό το μέρος. Αλλά απλώς συνεχίστε να προσπαθείτε [να κάνετε την ερώτηση], θα έλεγα. ”

Αν τον έχει εκπλήξει μέχρι στιγμής κάποιος παίκτης:

Δεν νομίζω ότι κάποιος που είναι καθιερωμένος παίκτης με εξέπληξε γιατί αν πας σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, δεν νομίζω ότι εκπλήσσεσαι από άποψη ποιότητας. Αλλά όπως μόλις ανέφερα, πολλοί νέοι παίκτες προστέθηκαν μαζί μας και εδώ και υπάρχουν μερικοί που με εξέπληξαν – με θετικό τρόπο φυσικά. Αλλά αν η επόμενη ερώτησή σας θα ήταν ποιοι είναι, τότε δεν πρόκειται να πάρετε την απάντηση!. ” Σημείωσε ο Slot.

Αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους παίκτες που βρίσκονται σε άδεια:

“ Τους τηλεφώνησα αφού τελείωσαν από κάθε τουρνουά και μιλήσαμε για το τουρνουά και για το πώς πήγε η περασμένη σεζόν και τι περιμένουμε από αυτούς την επόμενη σεζόν, σε συνδυασμό με τον αριθμό των ημερών που έχουν άδεια. Σε κάποιους από αυτούς μίλησα λίγο πιο πρόσφατα και κάποιοι από αυτούς απλώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους. ”

Για την πρόκληση διαδοχής του Jürgen Klopp:

Νομίζω ότι αν πας σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, υπάρχει πάντα πίεση. Έχω ήδη εξηγήσει στη Liverpool ότι μπορείς να το δεις με δύο τρόπους. Μπορείς να φοβάσαι την κληρονομιά του. Μπορείς όμως να δεις και το γεγονός ότι άφησε πίσω του μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει πράγματα. Έχω κερδίσει μερικά τρόπαια επίσης στη Feyenoord και ελπίζω ότι μπορώ να κάνω το ίδιο και εδώ. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε και αυτός είναι και ο στόχος μου. ”

Αν προετοιμάζεται για τη Real Betis ή για το σύνολο της προετοιμασίας:

Νομίζω ότι είναι λίγο και από τα δύο, αλλά κυρίως προετοιμάζουμε την ομάδα μας. Αλλά νομίζω ότι μέρος της προετοιμασίας της δικής σου ομάδας είναι επίσης η προετοιμασία της για αυτό που μπορεί να περιμένει αύριο – οπότε τι είδους πίεση δίνει ο αντίπαλος και πώς θέλουμε να παίξουμε στη συνέχεια από την πλάτη, πώς θέλει να κάνει build-up και πώς πρέπει να τα πιέσουμε. Είναι λίγο και από τα δύο. Μέχρι τώρα, έχουμε δουλέψει κυρίως πάνω στις δικές μας ιδέες και αύριο θα έχουμε μια συνάντηση όπου θα μοιραστώ μαζί τους τι μπορούν να περιμένουν από την Betis. ”

Πως προσεγγίζει το pre season tour:

Έχουμε πολλούς επαγγελματίες για να βεβαιωθούμε ότι αυτό γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι πριν από δύο μέρες ταξιδέψαμε με ένα αεροπλάνο όπου δεν θα ταξιδεύουν όλοι με ένα τέτοιο αεροπλάνο! Μπορούσαμε να ξεκουραστούμε πολύ καλά. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη ζώνη ώρας, φυσικά, αλλά όσον αφορά τα ταξίδια νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερο μέρος από ό,τι είμαστε. ”

Η προπόνηση στις ΗΠΑ για τους Reds συνεχίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com