Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Arne Slot για τη μεταγραφή του Chiesa

Ο Arne Slot για τη μεταγραφή του Chiesa

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο τεχνικός των Reds, Arne Slot με την έλευση του Federico Chiesa από τη Juventus, τονίζοντας πως ο Ιταλός άσος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής ανέφερε στο site της ομάδας:

“ Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που φέρνουμε τον Federico στο Liverpool. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα χρειαστεί να του πω για την ποιότητά του, γιατί ήταν πολύ ξεκάθαρο εδώ και πολλά χρόνια τόσο στο ποδόσφαιρο των συλλόγων όσο και στο διεθνές ποδόσφαιρο. ”

“ Ο Federico είναι σε πολύ καλή ηλικία. Φέρνει εμπειρία και ταλέντο, αλλά ταυτόχρονα φέρνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να γίνουμε καλύτεροι και αυτό είναι κάτι που πραγματικά μας ενθουσιάζει. ”

“ Έχω πει όλο το καλοκαίρι ότι δεν είναι εύκολο να υπογράψεις παίκτες για τη Liverpool γιατί το επίπεδο των παικτών που έχουμε είναι τόσο υψηλό, αλλά στον Federico πιστεύω ακράδαντα ότι υπογράφουμε κάποιον που ενισχύει αυτό που υπάρχει ήδη εδώ. ”

“ Δεν είναι μόνο τα ταλέντα του σωματικά. Ο Federico έχει εμπειρία να κατακτά τρόπαια, φυσικά έχει ένα με την εθνική του ομάδα, και να αντιμετωπίζει αποτυχίες και προκλήσεις. Είναι η νοοτροπία που θέλουμε εδώ στη Liverpool. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι κάποιος που έχει ένα απίστευτο ποσοστό δουλειάς στο γήπεδο που ταιριάζει με το ταλέντο του. ”

“ Είναι ένας παίκτης που μπορεί να έχει αντίκτυπο και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, οπότε αυτό είναι εύσημα στον Richard Hughes και σε όλους όσους συμμετείχαν στο να τον φέρουν στη Liverpool. ”

“ Προς το παρόν, η προτεραιότητα είναι ο Federico  να ενταχθεί στην ομάδα, να εμπλακεί στις προπονήσεις και μετά από αυτό μπορούμε να ανυπομονούμε για το μέλλον. ”

Ο Federico Chiesa εντάχθηκε στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com