Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Οx πρέπει να παλέψει και με τις προσδοκίες»

«Ο Οx πρέπει να παλέψει και με τις προσδοκίες»

Για την αδικία που έχει βιώσει ο Alex Oxlade-Chamberlain στις κριτικές και την έντασή τους από τον κόσμο, λόγω του ταλέντου του που είχε φανεί από αρκετά μικρή ηλικία μίλησε ο Klopp

«Όταν ο Alex ήταν 18-19 χρονών όλοι πίστευαν ότι θα ήταν «Ο παίκτης» – όπως συμβαίνει σε πολλά απ’τα ταλέντα εκείνης της ηλικίας» είπε ο Klopp. «Όπως λέω, κατευθείαν τους βάζεις ένα σακίδιο με βάρη στις πλάτες τους. Αυτό κάνει την βελτίωσή του δύσκολη, οπότε πρέπει να τον κρύβεις όσο έχει λογική να το κάνεις. Αυτό είναι το σχέδιο.»

«Αλλά τώρα βρίσκεται στην ιδανική ηλικία που μπορεί να κάνει ακόμα και άλλα μεγάλα βήματα. Σκέφτηκα ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε σαν παίκτης της Liverpool – είχε ένταση, έβαλε τον εαυτό του στο παιχνίδι, δεν έμεινε σε μια θέση. Είδα πολλά πράγματα.»

«Στο τέλος δεν σκόραρε οπότε οι άνθρωποι πιθανώς να λένε ότι όντως είναι παίκτης της Liverpool. Κάνει τα πάντα σωστά και δεν σκοράρει! Όπως και να χει είμαι χαρούμενος που τον έχω, όπως ελπίζω ότι είναι και αυτός χαρούμενος που είναι εδώ»

«H Arsenal άλλαξε πολύ όσο καιρό είναι εδώ ο Alex» είπε ο Klopp. «Είμαι σίγουρος ότι δεν έπαιζαν πάντα με 3 πίσω, wing-backs και τέτοια. Τον έχω αντιμετωπίσει τον Alex όταν έπαιζε ως κεντρικός μέσος, τον έχω αντιμετωπίσει και ως μπακ-χαφ. Έπαιξε τόσες θέσεις με υψηλή ποιότητα. Και αυτό λέει πολλά. Όσο κι αν φαίνεται ότι δεν έχει βελτιωθεί, εγώ αυτό το θεωρώ μεγάλη ανάπτυξη.»

«Η νέα αρχή πάντως είναι συνήθως μία ανακούφιση» πρόσθεσε ο Klopp. «Είσαι σε μία κατάσταση στον παλιό σου σύλλογο – όχι μόνο για τον Alex – γενικά μιλάω και την αποδέχεσαι και μετά μοιάζει δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι όπως είναι τα πράγματα. Εδώ έχει ενσωματωθεί τέλεια, ξέρει και τους παίκτες απ’την Αγγλία. Είναι καλό παιδί και είναι εύκολο να δεθεί με την ομάδα. Μπορεί τώρα που δεν παίζει να μην φαίνεται καλό, αλλά είναι αρχή και μιλάμε για μακροχρόνιο σχέδιο. Ήδη μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, αλλά το θέμα είναι και να τον ετοιμάσουμε, αυτό είναι όλο» κατέληξε ο Γερμανός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com