Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο νέος manager της Tottenham, μεγάλωσε ως φίλος της Liverpool

Ο νέος manager της Tottenham, μεγάλωσε ως φίλος της Liverpool

Ο Ange Postecoglou άφησε τη Celtic για να γίνει ο νέος προπονητής της Tottenham , αλλά μεγαλώνοντας ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός ήταν φανατικός οπαδός της Liverpool.

Ο Postecoglou υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο για να γίνει προπονητής στους Spurs, και έγινε ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει μόνιμα την τεχνική ηγεσία μέσα σε ισάριθμα χρόνια.

Ο 57χρονος φτάνει στην Premier League έχοντας ακολουθήσει μια πιο ανορθόδοξη διαδρομή σε σχέση με πολλούς προπονητές, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Αυστραλία.

Μετά από θητείες στην Brisbane Roar, τη Melbourne Victory και την εθνική ομάδα, ο Postecoglou τράβηξε την προσοχή για το πέρασμά του από την ιαπωνική ομάδα Yokohama F. Marinos, οδηγώντας τον στη Celtic.

Τώρα, αναλαμβάνει την ηγεσία μιας από τις καθιερωμένες έξι μεγάλες ομάδες της αγγλικής πρώτης κατηγορίας, με τις ελπίδες στο βόρειο Λονδίνο να είναι ότι μπορεί επιτέλους να φέρει την επιτυχία στην Tottenham.

Μιλώντας το 2013, ενώ ήταν υπεύθυνος της Melbourne Victory, ο Postecoglou αποκάλυψε ότι «ο λόγος που είναι προπονητής» είναι η ανατροφή του ως οπαδός της Liverpool τη δεκαετία του 1970 και του ’80.

«Μεγάλωσα και εγώ υποστηρίζοντας τη Liverpool και υποθέτω ότι ο λόγος που είμαι σήμερα προπονητής είναι εξαιτίας της ποδοσφαιρικής ομάδας«, δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Μεγάλωσα με τις ιστορίες του Bill Shankly, του Bob Paisley και του Boot Room, του Ronnie Moran, του Joe Fagan, του Roy Evans, όλων αυτών των ανθρώπων.

Αυτή η φιλοσοφία έχει μείνει μαζί μου. Έπαιζαν ποδόσφαιρο κατοχής πριν γίνει μόδα στον κόσμο«.

Ο Postecoglou μιλούσε πριν από το φιλικό προετοιμασίας μεταξύ της Liverpool και της Melbourne Victory, στο οποίο 95.446 οπαδοί τραγούδησαν το You’ll Never Walk Alone πριν από τη σέντρα.

Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή που έδειξε την απήχηση του συλλόγου στην Αυστραλία, με τον νέο προπονητή της Tottenham να είναι ένας από τους πολλούς που μεγάλωσαν εμπνευσμένοι από τους «Red’s».

Πολλά έχουν αλλάξει στη Liverpool από τότε, αλλά ο Postecoglou αναμφίβολα θα απολαύσει την πρώτη του συνάντηση με την ομάδα του Jurgen Klopp στην Premier League.

Φίλος της Liverpool είναι ο νέος προπονητής της Tottenham, Ange Postecoglou.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com