Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο λόγος που εξόργισε τη Southampton!

Ο λόγος που εξόργισε τη Southampton!

H Yahoo Sport δημοσίευσε τι έγινε τελικά με το φιάσκο της υποτιθέμενης μεταγραφής του 25 χρονου αμυντικού στη Liverpool.
Σύμφωνα με τις πηγές του Αγγλικού site, o van Dijk είχε συνομιλίες-ένας προς έναν, με τον Jurgen Klopp! Έλαβε μάλιστα βίντεο μηνύματα από το αφεντικό των Κόκκινων για το πως επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στην ομάδα!
Η Yahoo Sport υπογραμμίζει ότι οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του παίκτη είχαν ήδη συμφωνηθεί, και ότι ο παίκτης είχε ξεκινήσει προσπάθειες να εκβιάσει την έξοδο του από το St Mary’s Stadium. Αναφέρει επίσης ότι τόσο η City όσο και η Chelsea είχαν επικοινωνήσει με τον αμυντικό της Southampton σε μια προσπάθεια να σιγουρέψουν από την αρχή την υπογραφή του, και μάλιστα βολιδοσκοπούσαν τις διαθέσεις του για μήνες!
Ο ατζέντης όμως του van Dijk ήταν πεπεισμένος ότι μόνο η μεταγραφή του στους Κόκκινους θα εξασφάλιζε στον πελάτη του το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο!
Η Yahoo Sport αναφέρει μάλιστα τις δηλώσεις-ανώνυμα, από την πηγή της κοντά στη διοίκηση των Αγίων.
«Η ομάδα έπρεπε να σταματήσει αυτή την κατάσταση κάποια στιγμή.Γνωρίζαμε τι συνέβαινε για μήνες, αλλά τελευταία το όλο θέμα είχε ξεφύγει.. Η Southampton είπε στον παίκτη ότι δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτός νόμιζε ότι αν έκανε αρκετή «φασαρία» θα μπορούσε ίσως να πουληθεί για 50εκ λίρες. Η όλη διαδικασία ήταν λάθος και δεν μπορεί κάποιος χωρίς την έγκριση της Southampton, να στέλνει σε παίκτη της βίντεο μηνύματα για το πως θα έπαιζε στη νέα του ομάδα στην περίπτωση της μεταγραφής του. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να πουληθεί ο παίκτης στη Liverpool αυτή την περίοδο. Προφανώς όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους κι αν ερχόταν κάποια προσφορά για τον παίκτη γύρω στα 100εκ λίρες θα έπρεπε να σκεφτούμε σοβαρά την παραχώρηση του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Southampton δεν χρειάζεται να πουλήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com