Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Reds διέλυσαν την United και έκαναν το 3X3 στις ΗΠΑ

Οι Reds διέλυσαν την United και έκαναν το 3X3 στις ΗΠΑ

Η Liverpool για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου και διέλυσε με σκορ 3-0 την Manchester United στο Williams-Brice Stadium της Κολούμπια, μπροστά σε περισσότερους από 77.000 θεατές.

Η ομάδα του Arne Slot για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε πολλά θετικά δείγματα για περίπου μια ώρα, βρίσκοντας τρία γκολ με τους Fabio Carvalho, Curtis Jones και Κώστα Τσιμίκα, για να κλείσει με τρεις νίκες τα φιλικά της στις ΗΠΑ.
Α’ Ημίχρονο: Με τους Konate και Gravenberch να παίρνουν φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος και χωρίς τον Szoboszlai που έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης ξεκίνησαν οι Reds στο φιλικό με την Manchester United.

Σε ρόλο εξαριού αυτή τη φορά κινήθηκαν οι Ryan Gravenberch και Curtis Jones, ενώ πιο μπροστά τους ήταν ο Harvey Elliott.

Η ομάδα του Ten Hag εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των Reds στο 7’ και απείλησε πρώτη με τον Mount, όμως ο Kelleher δήλωσε παρών.

Το σκορ άνοιξε όμως από τον Fabio Carvalho στο 10ο λεπτό, με τον Πορτογάλο να προσποιείται αρχικά και έπειτα σουτάρει με το αριστερό εντός περιοχής, τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Mount προσπάθησε στη συνέχεια να απαντήσει για τους Red Devils, ωστόσο ο Kelleher είχε ξανά απάντηση, ενώ στο 13’ το πλασέ του Rashford έφυγε άουτ και στο 24’ ήταν ο Kelleher εκείνος που απομάκρυνε σε κόρνερ την προσπάθεια του Άγγλου, για να περάσει ξανά εκτός το σουτ του στο επόμενο λεπτό.

Στο 32ο προσπάθησε ο Τσιμίκας να φτάσει στη μπάλα εγκαίρως και να σουτάρει, ωστόσο πρόλαβε μόνο να την αγγίξει και να την οδηγήσει στην αγκαλιά του Onana.

Η United φαινόταν η ομάδα να είναι πιο απειλητική, ωστόσο το σύνολο του Slot χρειάστηκε και πάλι μια στιγμή για να σκοράρει. Αυτή τη φορά, ήταν ο Mo Salah που σέντραρε από τα δεξιά, για να έρθει και ο Curtis Jones και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 36’!

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης οι Reds προχώρησαν σε δύο αλλαγές, καθώς οι Jaros και Van den Berg αντικατέστησαν τους Kelleher και Konate.

Στο 50’ ο Jaros δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει το σουτ του Casemiro, στην πρώτη στιγμή του ημιχρόνου, ενώ στο 57’ ο Τσέχος πραγματοποίησε μια σπουδαιότερη απόκρουση από κοντινή απόσταση, για να απομακρύνει σε κόρνερ το πλασέ του McTominay.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα αρχικά πέρασε ο Nyoni αντί του Jones και αμέσως μετά η ομάδα του Slot χτύπησε και για τρίτη φορά. Salah και Bradley συνεργάστηκαν άψογα από τα δεξιά, ο Jota σούταρε για να αποκρούσει ο Onana και να έρθει ο Τσιμίκας να γράψει το rebound το 3-0!

Στο 65’ ο Jaros με νέα εκπληκτική απόκρουση είπε «όχι» και στον Wheatley, για να ακολουθήσουν μαζικές αλλαγές από τον Ολλανδό τεχνικό της Liverpool, αφού στον αγώνα πέρασαν οι Phillips, Chambers, Blair, Bajcetic, Doak, Morton και Endo, με όλη την αρχική ενδεκάδα να έχει πλέον περάσει εκτός, μετά και την αλλαγή του Bradley, με τον Stephenson στο 77’.

Μετά τις πολλές αλλαγές των δύο ομάδων, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τον υπόλοιπο χρόνο να κυλά χωρίς κάποια αξιοσημείωτη στιγμή και το σκορ να μένει στο 3-0.

Liverpool: Kelleher (Jaros, 46), Konate (Van den Berg, 46), Salah (Blair, 65), Jones (Nyoni, 59), Elliott (Morton, 65), Jota (Bajcetic, 65), Τσιμίκας (Chambers, 65), Carvalho (Doak, 65), Gravenberch (Endo, 65), Quansah (Phillips, 65), Bradley (Stephenson, 73).

Για τους Reds ακολουθούν δύο φιλικά την επόμενη Κυριακή στο Anfield κόντρα σε Sevilla και Las Palmas.

Οι Reds διέλυσαν την Manchester United στην Κολούμπια.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com