Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι συμμετοχές των Reds στα χθεσινά παιχνίδια των εθνικών

Οι συμμετοχές των Reds στα χθεσινά παιχνίδια των εθνικών

Ημέρες εθνικών ομάδων διανύουμε, και χθες ήταν η πρώτη της ένατης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού. Οι παίκτες σκορπίστηκαν ανά τον κόσμο, και οι Reds που είτε αγωνίστηκαν είτε βρίσκονταν απλά στην αποστολή των εθνικών τους ήταν οι εξής:

  • Τριπλή εκπροσώπηση είχε η ομάδα μας στο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με τη Σλοβενία. Ο Jordan Henderson (ο οποίος παραχώρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Harry Kane) και ο Alex Oxlade-Chamberlain ήταν βασικοί, με τον Hendo να βγάζει όλο το 90λεπτο και τον Ox να αντικαθίσταται στο 63′ από τον Jesse Lingard. O Daniel Sturridge δεν αγωνίστηκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για henderson chamberlain

  • Τα αγόρια από τη Βραζιλία ήταν στην αποστολή της ομάδας τους στη Βολιβία. Ο Philippe Coutinho ήταν βασικός και έδωσε στο 66′ τη θέση του στον Willian, ενώ ο Roberto Firmino έπαιξε τα ίδια λεπτά με τον Sturridge.
  • Ο Emre Can πέρασε ως αλλαγή στο 66′ στη θέση του Leon Goretzka στο διπλό των Γερμανών στη Βόρεια Ιρλανδία.
  • Τέλος, ο Andy Robertson ήταν βασικός στο παιχνίδι της Σκωτίας με τη Σλοβακία, αγωνιζόμενος μάλιστα ως κεντρικός αμυντικός. Έμεινε στο τερέν σε όλο το παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Βρετανοί κέρδισαν με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Martin Skrtel.

Αυτά ήταν τα χθεσινά νέα των διεθνών μας. Τη σκυτάλη σήμερα παίρνουν οι Ben Woodburn και Danny Ward με την εθνική Ουαλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com