Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι διεθνείς της Liverpool για τον Νοέμβριο

Οι διεθνείς της Liverpool για τον Νοέμβριο

Από σήμερα ξεκινούν να αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες οι ποδοσφαιριστές της Liverpool, είτε για τα προκριματικά του Euro, είτε για εκείνα του επόμενου Μουντιάλ, είτε για φιλικές και άλλες αναμετρήσεις.

Ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τις δύο του ασίστ εναντίον της Brentford θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδος στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και στο παιχνίδι με την Γαλλία στην OPAP Arena, από την οποία θα λείπει ο Ibou Konate.

Για τον ίδιο προκριματικό όμιλο, οι Cody Gakpo και Virgil van Dijk με την Ολλανδία θα τεθούν αντιμέτωποι με το Γιβραλτάρ και με την Ιρλανδία του Kelleher.

Ο Luis Diaz θα είναι μέλος της ομάδας της Κολομβίας για τον προκριματικό της αγώνα στην έδρα της με τη Βραζιλία του Alisson στη Μπαρανκίγια στις 16 Νοεμβρίου, πριν ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την Παραγουάη στην Ασουνσιόν στις 21 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, ο Alisson και η Selecao θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους την Αργεντινή και τον Alexis Mac Allister, στο Maracana στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Mac Allister θα είναι επίσης μέλος της αποστολής της Αργεντινής για τον εντός έδρας αγώνα της με την Ουρουγουάη του Darwin Nunez στο Μπουένος Άιρες στις 16 Νοεμβρίου, με το εθνική του Nunez να αντιμετωπίζει στη συνέχεια τη Βολιβία στο Μοντεβιδέο στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Mo Salah θα βοηθήσει την Αίγυπτο για δύο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Φαραώ θα φιλοξενήσουν το Τζιμπουτί στο Κάιρο στις 16 Νοεμβρίου πριν ταξιδέψουν για να αντιμετωπίσουν τη Σιέρα Λεόνε στις 19 Νοεμβρίου.

Επίσης, στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2026, ο Wataru Endo θα είναι αρχηγός της Ιαπωνίας στις αναμετρήσεις εντός έδρας με τη Μιανμάρ (16 Νοεμβρίου) και εναντίον της Συρίας (21 Νοεμβρίου). Το τελευταίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία.

Στα προκριματικά του Euro 2024, ο Diogo Jota κλήθηκε από την Πορτογαλία. Οι Πορτογάλοι παίξουν εκτός έδρας με το Λιχτενστάιν στις 16 Νοεμβρίου και στη συνέχεια εντός έδρας με την Ισλανδία στις 19 Νοεμβρίου, καθώς θέλουν να τερματίσουν με το τέλειο ρεκόρ πρόκρισης.

Ο Dominik Szoboszlai θα είναι αρχηγός της Ουγγαρίας στα προκριματικά του Euro. Η ομάδα του Szoboszlai ταξιδεύει στη Βουλγαρία στις 16 Νοεμβρίου πριν φιλοξενήσει το Μαυροβούνιο στις 19 Νοεμβρίου. Η νίκη και στα δύο θα τους εξασφαλίσει μια θέση στο τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Ο Trent Alexander-Arnold είναι στην αποστολή της Αγγλίας για τους προκριματικούς της αγώνες. Η ομάδα του Gareth Southgate, που έχει ήδη κλείσει τη θέση της στα τελικά, φιλοξενεί τη Μάλτα στο Wembley στις 17 Νοεμβρίου πριν κάνει το ταξίδι στη Βόρεια Μακεδονία στις 20 Νοεμβρίου.

Σε επίπεδο U21, ο Harvey Elliott, ο Jarell Quansah και ο δανεικός μέσος, Tyler Morton είναι όλοι μέρος της ομάδας της Αγγλίας που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Euro U21 εκτός Σερβίας (18 Νοεμβρίου) και εντός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία (21 Νοεμβρίου).

Ο Luke Chambers είναι μέλος της ομάδας U20 που θα υποδεχθεί την Ιταλία (16 Νοεμβρίου) πριν ταξιδέψει στη Γερμανία (20 Νοεμβρίου). Ο Calum Scanlon, εν τω μεταξύ, είναι στην ομάδα U19 που πρόκειται να παίξει τρία παιχνίδια στη Marbella – εναντίον της Ρουμανίας (15 Νοεμβρίου), της Ιαπωνίας (18 Νοεμβρίου) και του Μεξικού (21 Νοεμβρίου).

Ο Ben Doak θα είναι με την αποστολή της Σκωτίας U21 για τα προκριματικά της U21 για το Euro εκτός έδρας με το Βέλγιο (17 Νοεμβρίου) και την Ουγγαρία (21 Νοεμβρίου), ενώ ο τερματοφύλακας Marcelo Pitaluga έχει κληθεί από την Βραζιλία U23 για προπονήσεις.

Με 18 διεθνείς τον Νοέμβριο η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com