Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Slot μετά το διπλό στο Molineux

Οι δηλώσεις του Slot μετά το διπλό στο Molineux

Ο Arne Slot στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με 1-2 επί της Wolves στο Molineux στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχει πολλά ακόμη να αποδείξει στα επόμενα δυσκολότερα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν το διπλό ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα:

“ Ίσως να το κρίνουν άλλοι, αλλά νομίζω ότι τα πρώτα 15 λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Η άλλη ομάδα – η Wolves – είχε μια εβδομάδα για να προετοιμαστεί και αν έχετε έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Gary O’Neil, ο οποίος είναι τακτικά πολύ δυνατός και έχει ένα δυνατό παιχνίδι και αυτό έκανε. Ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Πρέπει πάντα να περιμένεις να [δείς] και μετά τι ακριβώς κάνει. Υπερφόρτωσε με καλό τρόπο τη δεξιά μας πλευρά, κάτι που δυσκόλεψε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 15 με 20 λεπτά. Στη συνέχεια, όταν [το παιχνίδι] ηρέμησε λίγο η ενέργεια έφυγε ίσως και τότε νομίζω ότι παίρναμε όλο και περισσότερο τον έλεγχο του παιχνιδιού. ”

“ Για μένα δεν ήταν έκπληξη η στιγμή που πετύχαμε ένα γκολ γιατί πίστευα ότι εκείνες τις στιγμές γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Dominik Szoboszlai και ήμουν σχεδόν έκπληκτος που δεχθήκαμε γκολ [στο] δεύτερο ημίχρονο επειδή ένιωσα στο δεύτερο ημίχρονο [ότι] είχαμε πολύ περισσότερο έλεγχο από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορούσε να αποφευχθεί, ας το πούμε έτσι. ”

Για το γεγονός ότι η ομάδα του πάτησε κορυφή στην Premier League:

“ Είναι σχεδόν ιδανικό που παίξαμε με τη Wolves σήμερα γιατί είμαστε πρώτοι και αυτοί τελευταίοι και δεν τους αξίζει απολύτως να είναι τελευταίοι. Είχαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παιχνιδιών και έχω δει πολλά παιχνίδια από αυτά και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αξίζουν περισσότερα. Θα μπορούσες ακόμη και να το υποστηρίξεις [αυτό] σήμερα γιατί δεν ήμασταν τόσο καλύτεροι από αυτούς. Ήταν στο παιχνίδι [και] έκαναν πολλά καλά πράγματα. Αν συνεχίσουν να το κάνουν αυτό και απέναντι σε άλλες ομάδες, δεν θα καταλήξουν ποτέ τελευταίοι [στο πρωτάθλημα].

“ Πρέπει ακόμα να αποδείξουμε πράγματα όταν συναντήσουμε την Arsenal, τη Newcastle, την Chelsea [και] την Aston Villa [για να δούμε] αν μπορούμε να είμαστε ακόμα εκεί με τα παιχνίδια του Champions League να περιλαμβάνονται επίσης. ” Δήλωσε ο Slot.

Αναφορικά με το αν η πρωτιά δίνει ψυχολογικό αβαντάζ πρόσθεσε:

“ Νομίζω ότι όλοι είναι αρκετά ρεαλιστές. Όλοι οι παίκτες έχουν τόση εμπειρία που καταλαβαίνουν ότι έξι παιχνίδια στη σεζόν δεν σου δίνουν μια ρεαλιστική άποψη για τον πίνακα του πρωταθλήματος. Αυτό γίνεται περισσότερο μετά από 19 παιχνίδια, τότε μπορείς πραγματικά να αισθανθείς, «Εντάξει, πού είμαστε;» Αλλά φυσικά βοηθάει αν έχεις κάποια καλά αποτελέσματα, ειδικά αν φέρεις έναν νέο προπονητή και ένα νέο προσωπικό και είσαι διάδοχος ενός τόσο επιτυχημένου. Φυσικά, όλοι καταλαβαίνουν ότι αν είχαμε χάσει τέσσερα ή πέντε από αυτά τα πρώτα έξι παιχνίδια, η ζωή θα ήταν λίγο διαφορετική από ό,τι είναι. ”

Όσο για το πως θα κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους στη συνέχεια είπε:

“ Αν παραμείνει έτσι, δεν χρειάζεται να τους κρατάω προσγειωμένους! Αλλά για να παραμείνει έτσι η βαθμολογία, μάλλον αυτό εννοείτε. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να πείσω τους παίκτες [για] όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ακόμα. Το είπα μερικές φορές τώρα σε διάφορες συνεντεύξεις του τύπου σήμερα. Πριν από δύο χρόνια ήταν η τελευταία φορά που παίξαμε [στο] Champions League και όλοι ξέρουμε τι είδους σεζόν ήταν αυτή. Την περασμένη σεζόν είχαμε πολύ καλύτερη σεζόν, αλλά τότε κάθε φορά ο Virgil και όλοι αυτοί οι άλλοι παίκτες ξεκουράζονταν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μπορούσαν να παίζουν μία φορά την εβδομάδα. ”

“ Άρα, αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση με το να παίζεις Champions League κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εναντίον ενός πολύ σκληρού και σκληρού αντιπάλου και μετά να παίζεις με την Arsenal και μετά να παίζεις με την Aston Villa και μετά να παίζεις με όλες αυτές τις κορυφαίες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε μετά την επόμενη διακοπή. ”

“ Για εμάς υπάρχουν ακόμα – το έχω πει πολλές φορές – υπάρχουν πολλά να αποδείξουμε, ειδικά αν κοιτάξετε πίσω πριν από δύο χρόνια, καθώς εξακολουθεί να είναι σχεδόν εντελώς η ίδια ομάδα. ”

Έπιασε κορυφή η Liverpool του Arne Slot.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com