Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Slot μετά τη νίκη επί της Chelsea

Οι δηλώσεις του Slot μετά τη νίκη επί της Chelsea

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής των Reds, Arne Slot μετά τη νίκη της Κυριακής με σκορ 2-1 επί της Chelsea στο Anfield για την Premier League.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αρχικά αν τον ικανοποίησε το αποτέλεσμα:

“ Ναι φυσικά [είμαι ικανοποιημένος] με το αποτέλεσμα. Γιατί αν κερδίσεις τότε είσαι πάντα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα τους είχαμε νικήσει πιο εύκολα. Σίγουρα δεν είναι αυτό που κάναμε. Ήταν ένα ισότιμο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Υπήρχαν φάσεις στο παιχνίδι όπου έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να μην παραχωρήσουμε, αλλά είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι αυτό κάναμε επίσης. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τα υπέροχα τάκλιν μπλοκ που είχαν οι Dominik [Szoboszlai] και Curtis [Jones] στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτές οι στιγμές είναι εξίσου κρίσιμες με τα γκολ που πετύχαμε και σε αυτό προστέθηκαν πολλές αποφάσεις του διαιτητή που έκαναν το παιχνίδι όπως ήταν. Νομίζω ότι αν δεν είσαι οπαδός της Liverpool ή της Chelsea, θα σου άρεσε πολύ αυτό που είδες σήμερα. Στο τέλος, επίσης, αν είσαι οπαδός της Liverpool, σου άρεσε αυτό που είδες σήμερα. ”

Για την απόδοση του Curtis Jones πρόσθεσε:

“ Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε μια δύσκολη δουλειά για να ελέγξει τον Palmer, που είναι ένας απίστευτος παίκτης κατά τη γνώμη μου. Είναι τόσο δύσκολο να αμυνθείς εναντίον γιατί έχει τόσα πολλά προσόντα. Ο Curtis το έκανε πολύ καλά σήμερα. Κατά τη γνώμη μου τον έλεγχε στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού, είναι σχεδόν αδύνατο να ελέγξεις έναν παίκτη σαν αυτόν για 90 λεπτά, αλλά ήταν αρκετά κοντά σε αυτό. Και μετά να έχει αντίκτυπο στην άλλη πλευρά με ένα γκολ και δύο πέναλτι στα οποία συμμετείχε, ένα από αυτά στο τέλος ακυρώθηκε από το VAR, αλλά αυτό δείχνει ότι είχε μεγάλο αντίκτυπο και στις δύο πλευρές. ” Σημείωσε ο Slot.

Για το αν μια τέτοια νίκη αυξάνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας είπε:

“ Νομίζω ότι ήταν κυρίως τα μέσα ενημέρωσης που μας είπαν ότι ήταν η πρώτη μας μεγάλη δοκιμασία. Νομίζω ότι αν πας στο Old Trafford απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η United, αυτό είναι σίγουρα επίσης ένα τεστ. Είπα, νομίζω ότι ήταν Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου, μην μας κρίνετε αυτή την εβδομάδα, πρέπει να μας κρίνετε μετά από έξι, επτά ή οκτώ [ακόμα] παιχνίδια. Αυτό λέω και τώρα μετά από αυτή τη νίκη γιατί Τετάρτη είναι η Leipzig, την Κυριακή είναι Arsenal, μετά είναι Brighton 2 φορές, [και] μετά Leverkusen και Villa. ”

Επομένως, αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο τεστ μας, ότι θα παίξουμε Champions League και Premier League. τα δυσκολότερα παιχνίδια τρεις συνεχόμενες μέρες. Αυτό έκανε η City την περασμένη σεζόν, αυτό έκανε η Arsenal – και οι δύο αυτοί σύλλογοι το έκαναν για δύο συνεχόμενα χρόνια τώρα. Είδατε πριν από δύο χρόνια πόσο δύσκολο ήταν για εμάς και είδατε την περασμένη σεζόν πόσο δύσκολο ήταν για τη United και τη Newcastle να εμπλακούν στο Champions League και την Premier League. Αυτή είναι για μένα η δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε για να δούμε αν μπορούμε να μείνουμε ή να είμαστε εδώ που είμαστε τώρα. ”

Για την επίδραση του Mo Salah στο παιχνίδι των Reds:

“ Το καλό είναι ότι συνήθως αν κάποιος κάνει μια ερώτηση για τον Mo Salah είναι πάντα για το συμβόλαιό του, οπότε τώρα είναι ωραίο που μόλις με ρώτησατε πόσο σημαντικός είναι! Είναι σημαντικός για εμάς για τους αριθμούς που έχει… ήταν λίγο αστεία παρατήρηση μετά το παιχνίδι, είπα στον Trent [Alexander-Arnold] έχεις κάποιο ανταγωνισμό τώρα γιατί είδα σήμερα ότι ο Mo μπορεί να παίξει ως δεξί μπακ επίσης! Η αμυντική προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κομμάτι είναι που με ικανοποίησε εξίσου με το γκολ και την ασίστ του. ” Τόνισε ο Slot.

Τέλος, αν αυξάνεται η εμπιστοσύνη του προς την ομάδα: 

“ Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, αλλά είδατε και σήμερα μετά τη διακοπή ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Ο Conor Bradley δεν ήταν μέσα, ο Trent, που πιθανότατα δεν ξέρετε, επίσης δεν προπονούνταν τις πρώτες μέρες μετά την επιστροφή του, οπότε ήταν κάπως αμφίβολος πριν ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Τότε είχαμε τον Macca [Alexis Mac Allister] να είναι άρρωστος. Σήμερα έπρεπε να αντικατασταθεί ο Diogo [Jota]. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι, αλλά θα εκπλαγώ αν είναι μαζί μας την Τετάρτη [εναντίον της RB Leipzig]. ”

“ Αυτά είναι όλα πράγματα που έχουν όλοι και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Γι’ αυτό λέω πάντα ότι είναι τόσο δύσκολο να κερδίσεις έναν τίτλο πρωταθλήματος σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν είναι, γιατί τόσα πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν πολύ καλά. Αυτή είναι μια καλή αρχή για να κερδίσουμε το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι που παίξαμε. Αλλά είδα επίσης πόσο δύσκολο ήταν, πόσο δύσκολο [το έκανε] η Chelsea για εμάς. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, αν καθόμουν ως προπονητής της Chelsea, θα έλεγα ότι αν μπορούμε να παίξουμε έτσι στο Anfield, είμαστε επίσης μία από τις ομάδες που μπορούν να ανταγωνιστούν για μια θέση στην πρώτη τετράδα. ”

Ο Arne Slot έμεινε ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com