Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Slot μετά τα δύο τελευταία φιλικά

Οι δηλώσεις του Slot μετά τα δύο τελευταία φιλικά

Για όλα μίλησε ο Arne Slot μετά τα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας στο Anfield κόντρα σε Sevilla και Las Palmas, σημειώνοντας πως οι Reds έχουν μπροστά τους μια πολύ σημαντική εβδομάδα, καθώς και μια πολύ σημαντική σεζόν.

Ο Ολλανδός αρχικά ρωτήθηκε αν η ομάδα είναι στο επίπεδο που επιθυμεί:

“ Όχι, ιδανικά θα τους είχαμε από την αρχή, όλους. Τότε, παίκτες όπως ο Virgil [van Dijk] και όλοι οι άλλοι που βγήκαν μετά από 60, 70 λεπτά θα μπορούσαν να παίξουν ολόκληρο το παιχνίδι. Αλλά είμαι ευχαριστημένος, αν κοιτάξετε την κατάσταση. Αυτοί οι παίκτες έπρεπε να πάνε διακοπές, πολλοί από αυτούς επέστρεψαν πολύ δυνατοί. Και αυτά που είχα από την αρχή έμειναν σε φόρμα όλη την ώρα. Ναι, είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο φυσικής κατάστασης που έχει η ομάδα, και επίσης χωρίς τραυματισμούς αυτή τη στιγμή, και αυτό είναι σημαντικό στην προετοιμασία. ”

Για τη σημαντική εβδομάδα που έρχεται:

“ Ναι, αλλά όχι μόνο μια σημαντική εβδομάδα, μια σημαντική χρονιά που θα έρθει. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Νομίζω ότι είδαμε σήμερα και στα δύο παιχνίδια πολλά καλά πράγματα, αλλά μπορώ να κάνω μια μεγάλη λίστα και με πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Μερικοί από αυτούς με τις συγκεκριμένες νέες ιδέες που έχουμε, [δουλεύουν] με αυτό μόνο για μια εβδομάδα, επομένως πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό, πρέπει να προσαρμοστούν ο ένας στον άλλον και στις νέες ιδέες. ”

“ Επομένως, είναι φυσιολογικό να απέχουμε πολύ από το τέλειο, αλλά ακόμα και όταν είμαστε μακριά από το τέλειο μπορούμε να σκοράρουμε τέσσερα γκολ, οπότε αυτό είναι μια καλή αρχή. ” Απάντησε ο Slot.

Για την πρώτη του εμπειρία στο Anfield ως προπονητής της Liverpool: 

“ Αυτό είναι πάντα ωραίο, ανεξάρτητα από την ομάδα που οδηγείς. Πάντα αν παίζεις ένα παιχνίδι στην έδρα σου είναι πάντα ωραίο. Αν οδηγείς μια ομάδα με 15.000 οπαδούς είναι ωραίο. αν οδηγείς μια ομάδα με 50.000 είναι ακόμα πιο ωραίο. Και αν οδηγείς μια ομάδα που έχει 60.000 οπαδούς που είναι επίσης συνεχώς πίσω από την ομάδα, παρόμοια με την πρώην ομάδα μου στη Feyenoord, αυτά είναι πάντα παιχνίδια που πρέπει να περιμένω με ανυπομονησία και πήρα μια γεύση από αυτό σήμερα. ” Σημείωσε ο Slot.

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ πρόσθεσε:

“ Νομίζω ότι σαν σύλλογος όπως είμαστε, πάντα ψάχνουμε αν μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να ενισχύσεις την ομάδα αν δεις και τα δύο παιχνίδια σήμερα. Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχω κληρονομήσει μια πολύ δυνατή ομάδα και αν μπορούμε και αν πιστεύουμε ότι είναι δυνατό, θα ενισχύσουμε την ομάδα. Αλλά μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε και αν είναι δυνατόν. ”

Για τον Sepp van den Berg που δεν αγωνίστηκε στα 2 φιλικά:

“ Αυτή είναι η διαχείριση, όπως τη λέμε. Και, φυσικά, ένας παίκτης όπως ο Nat [Phillips], ο οποίος προπονείται μαζί μας εδώ και καιρό, άξιζε να έχει και λίγο χρόνο. Έτσι, είναι ένας συνδυασμός ενός παίκτη που έχει ήδη κάνει πολλά λεπτά και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε να τραυματιστεί – όπως δεν θέλουμε με κανέναν, αλλά μαζί του πιστεύαμε ότι ήταν καλύτερο για αυτόν να μην ξεκινήσει σήμερα. Αυτό είχε να κάνει με τη διαχείριση φορτίου – και ότι ο Nat άξιζε επίσης να παίξει σήμερα. ”

Αν έχει μια καλύτερη εικόνα για το πως θα παίξει ως εξάρι στην πρεμιέρα:

“ Μερικές φορές αυτό είχε να κάνει και με τους παίκτες που είχαμε διαθέσιμους, αυτούς που έχω δοκιμάσει εκεί. Νομίζω ότι έχουμε δει κυρίως τον Wata Endo εκεί ή τον Ryan [Gravenberch]. Και σε προηγούμενο παιχνίδι ακόμη και ο Dominik [Szoboszlai] ήταν λίγο πιο χαμηλά. Αλλά έχω μια πολύ καλή ιδέα ποιος παίκτης ταιριάζει εκεί, αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, καλύτερα. Αλλά όπως είπα, δουλεύουμε μόνο μια εβδομάδα μαζί με κάποιους παίκτες. Έτσι, μερικές φορές αισθάνεσαι, «Ω, αυτό είναι το καλύτερο εξάρι», αλλά τότε ο συνδυασμός με τους άλλους δύο μπορεί να μην λειτουργήσει τόσο καλά. ”

“ Δεν σημαίνει ότι αυτοί που έπαιξαν σήμερα θα παίξουν την επόμενη εβδομάδα ή τις επόμενες εβδομάδες. Είμαστε ακόμα σε μια κατάσταση που συνεχώς αξιολογούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα για εμάς, ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα. Και σήμερα το είδατε αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο την επόμενη εβδομάδα. ”

Για τα συναισθήματα του όταν άκουσε το όνομα του από τον κόσμο:

“ Μόνο θετικά. Αυτό που ακούτε είναι ότι τραγουδούν το όνομά μου, αλλά όταν βρίσκομαι στην πόλη ή έχω μείνει για λίγο στο [ξενοδοχείο], αυτοί οι άνθρωποι, αλλά και αυτοί στο AXA ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Αλλά είναι ως επί το πλείστον έτσι αν γίνεις προπονητής! Οι άνθρωποι είναι πάντα καλοί μαζί σου, ειδικά αν δεν έχεις χάσει ακόμα! Αν και χάσαμε μια φορά, από την Preston. Οπότε αυτό βοηθάει. Γενικά, νομίζω ότι ο κόσμος με φέρθηκε ευγενικά και με καλωσόρισε θερμά. Όχι μόνο εμένα, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό μου. ”

Πρώτα ματς στο Anfield για τον Arne Slot.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com