Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Milner για την νίκη επί της Leicester

Οι δηλώσεις του Milner για την νίκη επί της Leicester

Αυξάνεται συνεχώς η διαφορά της Liverpool.

Ο James Milner ήταν εξαιρετικός και στον χθεσινό αγώνα των Reds με την Leicester, καθώς όχι μόνο βρήκε τον Mane με υπέροχη πάσα για το 1-0, αλλά και σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για το 2-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Millie μίλησε για την νίκη της ομάδας και το πέναλτι που σκόραρε:

“ Ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος στην κατάσταση και σε τι έχω να κάνω. Υπήρξε και μια μικρή καθυστέρηση πριν την εκτέλεση, αλλά εγώ προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος. ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την νίκη. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο, γιατί έχουν μια καλή ομάδα. Εμφανιστήκαμε λίγο κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πάλι βρήκαμε έναν τρόπο να νικήσουμε. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας. ”

Για την ασίστ του στον Mane για το 1-0:

“ Όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορος είναι ο Mane. ”

“ Πρέπει να με βοήθησε και η εμπειρία που έχω από την θέση του αριστερού μπακ και ότι βλέπω τον Robbo να το κάνει. Οπότε απλά αντέγραψα τον Robbo. ”

Για την χθεσινή εμφάνιση της Liverpool:

“ Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν καλό και είχαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχα και εγώ μερικές καλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να είχα σκοράρει. Αυτό συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο, όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου. ”

“ Ήταν όμως σπουδαίο που βρήκαμε έναν τρόπο για μια τελευταία ευκαιρία και λέει πολλά για την ομάδα. ”

Ο Milner γράφει με πέναλτι το τελικό
2-1

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com