Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Newcastle

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Newcastle

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Newcastle με 2-1, στεκόμενος στην έξαρση που παρουσιάζει ο COVID-19 στο Νησί.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα για τον COVID-19 δήλωσε:

“ Ανησυχούμε πραγματικά για τα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, μέχρι στιγμής το ποδόσφαιρο τον κράτησε λίγο έξω με τα τεστ που γίνονται, τα πρωτόκολλα για τα παιδιά πήγαν πολύ καλά, αλλά αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο. ”

“ Τα αγόρια μου είναι διπλά εμβολιασμένα, μερικά και με την ενισχυτική δόση, αλλά μπορείς ακόμα να το κολλήσεις. Αυτό που γνωρίζουμε από ορισμένους επιστήμονες είναι ότι το ξεπερνάς χωρίς κόπο. Δεν ήταν ωραίο που έλαβα τις πληροφορίες σήμερα το πρωί, ότι παιδιά δεν ήταν διαθέσιμα. ”

“ Αλλά γνωρίζοντας ότι είναι όλοι εμβολιασμένοι σημαίνει ότι θα είναι καλά μετά από μερικές μέρες απομόνωσης. Η ευημερία των παικτών και των ανθρώπων είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή. ”

“ Ξέρω ότι ο Thomas Frank είπε ότι πιστεύει ότι θα ήταν το σωστό να σταματήσει το πρωτάθλημα, δεν βλέπω το τεράστιο όφελος καθώς θα επιστρέψουμε και ο ιός θα είναι ακόμα ο ίδιος. ”

“ Το να σταματήσουμε το πρωτάθλημα μάλλον δεν είναι το σωστό, αλλά με το πρόγραμμα πρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι. Μπορούμε να μιλήσουμε για αγώνες κυπέλλου, χρειάζεται πραγματικά να παίξουμε δύο ημιτελικούς, να παίξουμε επαναληπτικούς, όλα αυτά τα πράγματα; ” Αναρωτήθηκε ο Klopp.

Για τα κρούσματα που έχει η ομάδα:

“ Ελπίζουμε [να το περιορίσαμε]. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλο τον κόσμο. Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί με τρία θετικά τεστ, προφανώς όχι πολύ καλά. Υπάρχει ακόμα πιθανότητα ψευδώς θετικών τεστ. Δύο από τους παίκτες που είναι θετικοί θα ξεκίναγαν σήμερα. ”

“ Αυτός ο ιός είναι γύρω μας τόσο καιρό, οπότε δεν είναι πιθανό ο αριθμός να μείνει στα 3. Τα παιδιά μας είναι πλήρως εμβολιασμένα και δύο από αυτά είχαν κάνει την αναμνηστική δόση. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουν γρήγορα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είναι πολύ πιθανό να μείνει στα τρία ο αριθμός των κρουσμάτων. Έτσι ακριβώς είναι. Μέχρι στιγμής τα παιδιά δεν έχουν συμπτώματα. Έμειναν πιο έκπληκτοι από εμάς. Αλλά αυτό πρέπει να το αποδεχτείς. ”

Για την ισοφάριση του Jota είπε:

“ Είδα έναν παίκτη κάτω, μίλησα με τον επόπτη και είπε ότι ήταν εντάξει. Δεν μπορώ να το κρίνω από εκεί. Δεν συμμετείχαμε στο περιστατικό από όσο ξέρω, οι παίκτες της Newcastle πήδηξαν μεταξύ τους. Μπορώ να φανταστώ τον Eddie που δεν ήταν ευχαριστημένος. ”

Για την εμφάνιση:

“ Είναι αρκετά παρόμοιο με το τελευταίο παιχνίδι του Eddie Howe εδώ με την Bournemouth – παρόμοια διάταξη, τακτική, μείναμε ξανά πίσω με 1-0, χρησιμοποιήσαμε αυτό το παιχνίδι περισσότερο από τα παιχνίδια της Newcastle. ”

“ Πρέπει να αντιδράσεις, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά το περιμένω επίσης, δεν είναι ότι γιορτάζουμε που επιστρέψαμε. Χρησιμοποιήσαμε αυτόν τον χρόνο με σκληρή δουλειά, όχι μόνο λαμπρό ποδόσφαιρο, καλό ποδόσφαιρο, πολύ κυρίαρχο, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να απέναντι σε ένα τόσο βαθύ μπλοκ αμυντικό. ”

“ Έχουμε ήδη μερικά παιχνίδια στα πόδια μας, μου αρέσει το πώς τα αγόρια δούλεψαν πολύ και πήραν ένα πολύ άξιο αποτέλεσμα. ”

Για την μάχη του τίτλου πρόσθεσε:

“ Δεν περίμενα ότι η Chelsea θα έχανε βαθμούς, είναι πολύ σπάνιο να μην ξέρω πέντε ή έξι παίκτες της ενδεκάδας της Everton, οπότε το να πάρεις έναν βαθμό στην έδρα της Chelsea είναι τεράστιο. Δεν το σκεφτήκαμε, απλώς είπαμε να το κάνουμε η δουλειά μας στο γήπεδο. ”

Για το γκολ του Alexander-Arnold:

“ Του είπα ότι ήταν η καλύτερη μακρινή μπάλα που έδωσε σήμερα! Η τεχνική του είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. ”

Την ανατροπή έκανε η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com