Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Cardiff

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Cardiff

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος ήταν ο Jürgen Klopp μετά τη νίκη-πρόκριση της Liverpool με σκορ 3-1 επί της Cardiff το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Γερμανός μίλησε για τον Diogo Jota:

“ Ο συγχρονισμός του είναι υπέροχος, πηδά ψηλά και είναι ποιοτικός παίκτης. Χρειαζόμασταν το πρώτο γκολ σήμερα και το έβαλε. ”

“ Είναι ένα πολύ ικανό παιδί. Συμμετείχε σε όλα αυτά που κάναμε σήμερα. ”

Για τον Elliott που επέστρεψε με γκολ:

“ Το γκολ του Harvey Elliott ήταν πολύ συγκινητικό, τον ξέρω εδώ και λίγο καιρό, ξέρω τι απίστευτο ταλέντο είναι και τι απίστευτο παιδί που είναι. Όταν τον χάσαμε κόντρα στη Leeds, ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου. ”

“ Μπορώ να φανταστώ τον πατέρα του στις εξέδρες και σίγουρα είχε μια μικρή κατάρρευση. Ήταν απλά ωραίο. ”

“ Για αυτόν, το Anfield είναι το γήπεδο. Ήταν οπαδός της Liverpool από πολύ μικρός – παρόλο που είναι ακόμα μικρός τώρα! Δεν μεγάλωσε τόσο πολύ, αλλά τώρα είναι ένας σωστός ποδοσφαιριστής. ”

“ Είναι ένα ατρόμητο αγόρι και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, οπότε όλα αυτά. Δεν υπάρχουν όλα καλά πράγματα όταν παθαίνεις έναν τέτοιο τραυματισμό, αλλά όταν είσαι νέος τον αντιμετωπίζεις. Και το έκανε. Τώρα επέστρεψε και είναι πολύ ωραίο. Το να πετύχεις το γκολ ήταν μια συγκινητική στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Με το γκολ για τον Harvey έγινε ένα σωστό παραμύθι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του, ήταν πολύ υπομονετικός. Το να μπει ήταν ένα υπέροχο βήμα, αλλά το να βάλει το γκολ ήταν ένα σωστό παραμύθι. Είναι πολύ χαρούμενος τώρα. ”

“ Είναι παιδί, ναι, αλλά στο γήπεδο δεν φαίνεται τόσο πολύ. Περίμενε αυτή τη στιγμή. Όλοι περιμέναμε, αλλά το γεγονός ότι μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε σήμερα ήταν τόσο ωραίο.”

“ Ήμουν σε χειρότερη διάθεση από εκείνον μετά τον τραυματισμό στο Leeds. Μου είπε, «Έλα αφεντικό, το κεφάλι ψηλά. Θα επιστρέψω! ”

Για τον Luis Diaz και το χτύπημα που δέχθηκε:

“ Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Η πάσα που έβαλε στον Τάκη ήταν απίστευτη. Ήταν υψηλή πίεση, μου αρέσει. ”

“ Έχει μια μελανιά στο γόνατό του. Έχει την πρώτη του ασίστ και έχει την πρώτη του ουλή. Δεν νομίζω ότι θα είναι σοβαρό. ”

Για το βάθος του ρόστερ:

“ Είχαμε ακριβώς το ίδιο ρόστερ και πριν. Ο Luis ήρθε και ο Neco έφυγε. Ο Harvey επέστρεψε επίσης. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, δεν είπαμε ποτέ κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ίσως [είναι όλοι σε φόρμα ]. ”

“ Ποτέ δεν είχαμε αμφιβολίες για την ποιότητα του ρόστερ. ”

Για τον Taki Minamino:

“ Ο Τάκι ήταν επιτυχημένος με την Ιαπωνία και επιτυχημένος για εμάς. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Επέστρεψε νωρίς. Θα μπορούσε να λείψει για περισσότερο καιρό, αλλά ήθελε να επιστρέψει πιο γρήγορα. Είναι σε πολύ καλή στιγμή. ”

Ντεμπούτο με ασίστ για τον Luis Diaz.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com