Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Luton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Luton

Για την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Luton σήμερα το απόγευμα μίλησε ο Jürgen Klopp, κάνοντας αναφορά τόσο στον Luis Diaz που ισοφάρισε σε 1-1, όσο και στον Darwin Nunez.

Ο Γερμανός είπε για την ισοφάριση του Diaz:

“ Ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό, είναι υπέροχο, είναι συναισθηματικό και είναι φανταστικό. Αλλά το πραγματικό πρόβλημα δεν λύνεται. Θέλαμε να δώσουμε – και ήθελε επίσης – στον Lucho την ευκαιρία να αποσπαστεί λίγο από τα άλλα πράγματα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα, περιμένει όλη την ώρα, όλη η οικογένεια περιμένει όλη την ώρα. Και έτσι προπονήθηκε τώρα μερικές φορές μαζί μας και τότε ήταν σε καλή διάθεση, και αυτό είναι καλό για αυτόν. Νομίζω ότι τα σημάδια από την Κολομβία είναι μάλλον θετικά, αισιόδοξα, αλλά το μόνο πράγμα που όλοι θέλουμε να ακούσουμε, δεν έγινε ακόμα. Δεν προπονήθηκε πολύ και δεν ξέρεις πότε ακριβώς μπορείς να τον βάλεις. Το παιχνίδι ήταν προφανώς ένα παιχνίδι όπου ένας άλλος επιθετικός παίκτης θα είχε νόημα. Αν τον βάλεις με την ποιότητα που έχει και 15, 20 λεπτά, δεν ξέρω πόσο ακριβώς έπαιξε, και έβαλε το γκολ, οπότε είναι υπέροχο. Αυτό είναι. ”

Τι του είπε μετά το γκολ:

“ Ουσιαστικά μετά το παιχνίδι δεν χρειάζονταν λόγια. Απλώς δώσαμε ο ένας τον άλλον μια αγκαλιά. Ξέρουμε πώς είναι – ΟΚ, αλλά περιμένουμε απεγνωσμένα τα σωστά νέα. Αυτό είναι όλο. Είχαμε τέτοιες στιγμές στο παρελθόν. Καταλαβαίνω 100% ότι είναι μια ωραία ιστορία, ειλικρινά, και είναι υπερ-θετική και υπέροχη για αυτόν, αλλά αυτά τα πράγματα περνούν. Οι πραγματικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε είναι μια διαφορετική πληροφορία. Αυτό είναι. Αλλά ούτως ή άλλως, είναι ένα πραγματικά πολύ θετικό πράγμα για αυτόν. Αλλά όλα τα άλλα προβλήματα παραμένουν ίδια. ”

Για το παιχνίδι:

“ Παράξενο παιχνίδι. Περίεργο συναίσθημα μετά το παιχνίδι. Νομίζω ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει, αλλά πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που αξίζαμε – και θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, οπότε έτσι είναι. Τα εύσημα στη Luton, τα πήγαν πολύ καλά, αλλά ακόμα και με όλα όσα έκαναν, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν τις τελειώσαμε, για να είμαι 100% ειλικρινής. Δεν ήμασταν αρκετά ήρεμοι σε αυτές τις στιγμές. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει και να είχαμε δημιουργήσει, αλλά ήταν εντάξει – δημιουργήσαμε μάλλον αρκετά, απλά έπρεπε να βάλουμε ένα ή δύο στα δίχτυα και είναι μια χαρά και κερδίζουμε 1-0 ή 2-0. Εντάξει, κανείς δεν κέρδισε εδώ με ένα τρελό αποτέλεσμα και ήξερα από πριν γιατί, αλλά τώρα το ένιωσα: τα πάνε πολύ καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι είχαμε 0,0 [τοις εκατό] κόντρα πίεση και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει προσωπικά, για να είμαι ειλικρινής. Είπα στα αγόρια, ότι δεν είναι εντάξει, αλλά επειδή ξέρω ότι πραγματικά θέλουν να το κάνουν, το ερώτημα είναι γιατί δεν το έκαναν, οπότε πρέπει να το καταλάβω. Αλλά θα το κάνω, μάλλον δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά πρέπει να το παρακολουθήσω ξανά. Έχω αρκετό χρόνο για αυτό. ”

Όσο για τον Darwin Nunez:

“ Οι πέντε επιθετικοί μας παίκτες είναι όλοι στην ομάδα, είναι όλοι στην ομάδα. Απλώς έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια που δεν μπορούν να παίξουν όλα τα παιχνίδια, οπότε έτσι είναι. Ο ένας έχει ένα μικρό πρόβλημα και ελπίζουμε ότι και οι άλλοι τέσσερις είναι υγιείς και μετά θα βρούμε τρεις από αυτούς που μπορούν να ξεκινήσουν μαζί και ο ένας θα μπει αλλαγή. Και τότε έχουμε μικρά παιδιά ή τον Harvey που μπορεί να παίξει μπροστά, διαφορετικές λύσεις.”

“ Έτσι είναι για τον Darwin. Έτσι ο Darwin είναι 100% στην αποστολή, απλώς μερικές φορές δεν μπορείς να τον ξεκινήσεις ξανά, έτσι είναι, αλλά μετά μπαίνει αλλαγή. Η πρώτη ευκαιρία που είχε ήταν πολύ καλή, υπέροχη πάσα, πρώτα κοντρόλ και μετά την κάρφωσε στο οριζόντιο δοκάρι, νομίζω. Και σε άλλες στιγμές είναι ακριβώς όπως είναι. ”

“ Όλη η ομάδα δεν ήταν σε διάθεση για γκολ σήμερα προφανώς και αυτό δεν βοηθάει τότε. Αλλά ο Darwin, αυτό που τον κάνει πραγματικά διαφορετικό είναι ότι εμπλέκεται σχεδόν σε όλα, οπότε αυτό είναι καλό. Είμαστε ήρεμοι. Ακόμη και όταν έπρεπε να είχαμε τελειώσει καλύτερα τις φάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημά μας ήταν πραγματικά το τελείωμα των φάσεων. Ήταν άλλα πράγματα. Θα έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερο και μετά θα είχαμε τελειώσει μία ή δύο ευκαιρίες και θα ήμουν απολύτως εντάξει με τη νίκη εδώ με 1-0, θα ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος. Αλλά για αυτό θα έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα. ”

Η Liverpool έφυγε με έναν βαθμό από το Luton.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com