Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Arne Slot ενόψει RB Leipzig

Οι δηλώσεις του Arne Slot ενόψει RB Leipzig

Ο Arne Slot μίλησε από τη Red Bull Arena στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη RB Leipzig για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Uefa Champions League.

Ο Ολλανδός προπονητής ρωτήθηκε αρχικά για την απουσία του Jota:

“ Ο Conor Bradley, Harvey Elliott και ο Federico Chiesa δεν έκαναν επίσης το ταξίδι, οπότε έχουμε μερικά προβλήματα. Ο Diogo δέχθηκε ένα χτύπημα, έπεσε κάτω, αλλά ο άλλος παίκτης έπεσε πάνω του, δεν μπορούσε να συνεχίσει και είναι δύσκολο να κρίνουμε αυτή τη στιγμή. Είναι κάπου στα πλευρά νομίζω; Κάπου εκεί, είναι μελανιασμένα νομίζω, οπότε θα πρέπει να δούμε πόσο καιρό θα του πάρει. ”

Για το πρόβλημα του Chiesa συγκεκριμένα είπε:

“ Νομίζω ότι είναι πάντα δύσκολο με τους τραυματισμούς να δω πού βρίσκονται μετά από λίγες μέρες. Με τον Federico είναι πιο απλό, έχασε την προετοιμασία, πηγαίνοντας σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερης έντασης από τη Serie A. Αυτό τον δυσκολεύει να φτάσει εκεί που βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα. Έχει να κάνει με το ότι δεν έχει τελειώσει ολόκληρη την προετοιμασία, οπότε είναι δύσκολο να βρει ρυθμό. Υπάρχει μια μεγάλη απογοήτευση μαζί του που είναι μέσα και έξω, οπότε λυπούμαστε για εκείνον αλλά υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο. ”

Για το αν η ομάδα θα κυνηγήσει το διπλό:

“ Ποτέ δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να χάσεις ένα παιχνίδι. Όποτε και αν βρίσκεσαι στη σεζόν, θέλεις πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που πάει καλά στην Bundesliga. Μετά από 2 αγώνες, μπορεί να έχεις έναν πίνακα πρωταθλήματος που δεν λέει όλη την ιστορία. Πολύ καλή ομάδα και ναι η λίστα με τα παιχνίδια είναι δύσκολη, αλλά τι περιμένεις αν παίξεις στο Champions League; Αυτό μας αρέσει και αυτό είναι που θέλουμε. ” Σημείωσε ο Slot.

Ρωτήθηκε αν του αρέσει το νέο format της διοργάνωσης:

“ Την ιδέα του Champions League την έχω καταλάβει αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις μια δίκαιη γνώμη ακόμα γι’ αυτό. Μου αρέσει ότι με ρωτάτε τώρα, αλλά αυτό είναι γιατί έχουμε έξι από έξι βαθμούς. Θα δούμε πως θα είναι μετά τις φάσεις των ομίλων, θα δούμε αν αρέσει σε εμένα, σε εσάς ή στους οπαδούς. ”

“ Δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, μπορούμε να βρούμε ομάδες που δεν θέλουμε στον επόμενο γύρο, αλλά πρέπει να περάσουμε πρώτα. Αυτή είναι η δυσκολία αυτού του σχήματος. Ίσως ξέρεις ότι θα αντιμετωπίσεις το Νο. 1 ή το 2. Δύσκολο να το πω τώρα. Ας περιμένουμε να δούμε. ”

Για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας:

“ Δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά περισσότερα με αποτελέσματα, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, δεν κάναμε το καλύτερο μας ματς με την Chelsea. Αλλά το καλό είναι ότι αν αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως η Chelsea ή η Manchester United, παλεύεις για κάθε στιγμή που μπορεί να είναι καθοριστική. Αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι όπως με τη Milan ή τη United όπου ήμασταν πιο κυρίαρχοι. Πολλοί κορόιδευαν την Chelsea που επενδύει τόσα πολλά χρήματα, αλλά κατά τη γνώμη μου τα πήγε τόσο καλά και είναι μια τόσο δυνατή ομάδα, θα είναι εκεί ψηλά τα επόμενα χρόνια ”

Οι δηλώσεις του Slot ενόψει RB Leipzig.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com