Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο κορμός της Liverpool

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο κορμός της Liverpool

Salah, Henderson, Gakpo.

Η τέταρτη μέρα της φετινής pre-season της Liverpool έφτασε, και οι περισσότεροι παίκτες της πρώτης ομάδας αναμένεται να παρουσιαστούν στο AXA Training Center.

Η πρώτη «παρτίδα» παικτών, αποτελούμενη από τους Adrian, Stefan Bajcetic, Fabinho, Joe Gomez, Joel Matip, Darwin Nunez, Nathaniel Phillips και Thiago Alcantara, έδωσε το παρόν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, ενώ 14 ακόμα αναμένονται σήμερα στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας.

Σε λίγη ώρα λοιπόν, θα δούμε για πρώτη φορά φέτος μαζί τους: Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Luis Diaz, Cody Gakpo, Jordan Henderson, Diogo Jota, Caoimhin Kelleher, Ibrahima Konate Andy Robertson, Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai, Virgil van Dijk, Κώστα Τσιμίκα, ενώ φυσικά θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση οι δύο νέοι «Κόκκινοι» παίκτες, Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai!

Οι Mo Salah και Jordan Henderson είναι δύο από τους παίκτες της Liverpool πού αναμένονται σήμερα στο AXA Training Center.
Οι Mo Salah και Jordan Henderson είναι δύο από τους παίκτες της Liverpool πού αναμένονται σήμερα στο AXA Training Center.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com