Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκαθαρίζουν τα προκριματικά του Champions League

Ξεκαθαρίζουν τα προκριματικά του Champions League

Η νίκη της Manchester United στον μεγάλο τελικό του Europa League πριν λίγη ώρα απέναντι στον Ajax, έδωσε τέλος σε άλλη μία εκκρεμότητα σχετικά με τους πιθανούς αντίπαλους των «Reds» στην προκριματική φάση του UEFA Champions League. Η ομάδα του Jose Mourinho με τη νίκη της αυτή επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανεβάζοντας τον αριθμό των Αγγλικών ομάδων σε 5, με τις 4 να είναι ήδη στους ομίλους και την πέμπτη, τη Liverpool, να αναμένεται να βρεθεί εκεί αν κάνει το καθήκον της στα προκριματικά.

Θυμίζουμε πως αυτό σημαίνει πως η Liverpool δεν θα μπορεί να κληρωθεί στους 4 ομίλους που θα βρίσκονται οι υπόλοιπες αγγλικές ομάδες, όμως πέρα απ’αυτό, δεν αλλάζουν πολλά για το ζήτημα της πρόκρισής της σε αυτήν την φάση. Πάντως, μετά και απ’αυτήν την εξέλιξη, ο Ajax είναι άλλη μία ομάδα που προστίθεται στην λίστα των συμμετεχόντων στα προκριματικά του Champions League. Αυτό αλλάζει ελάχιστα για τη Liverpool, μιας και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ajax, αν αυτός βρεθεί στα play off, καθώς αμφότεροι είναι ισχυροί, όμως ξεκαθαρίζει λίγο ακόμα τον… χάρτη του δρόμου των μη πρωταθλητών των δύο τελευταίων προκριματικών γύρων του Champions League. Συγκεκριμένα, οι ομάδες αυτού του μονοπατιού διαμορφώνονται ως εξής (με αστερίσκο αυτές που έχουν για την ώρα τη θέση στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, χωρίς να είναι 100% βέβαιη η συμμετοχή τους)

3ος προκριματικός γύρος

Ισχυροί:

Dynamo Kiev

Ajax

Viktoria Plzen (*)

CSKA Moscow

Club Brugge

Ανίσχυροι:

Steaua Bucharest

ΠΑΟΚ (*)

Young Boys

Nice

Istanbul BB (*)

 

4ος προκριματικός γύρος (Play off)

Sevilla

Napoli (*)

Liverpool

Hoffenheim

Sporting Lisbon

Οι πέντε νικητές του προηγούμενου γύρου (απ’αυτούς Dinamo Kiev και Ajax είναι οι μοναδικές ομάδες με μεγαλύτερη βαθμολογία από τη Liverpool)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com