Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκαθάρισε την θέση του ο Nunez απέναντι στον Klopp

Ξεκαθάρισε την θέση του ο Nunez απέναντι στον Klopp

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της προθυμίας ανάλυσης κάθε μικρής λεπτομέρειας, η σχέση του Darwin Nunez με τον Jurgen Klopp τέθηκε υπό αμφισβήτηση, αλλά τα τελευταία του σχόλια δείχνουν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Κανένας παίκτης της Liverpool δεν είχε περισσότερες συμμετοχές από τον Nunez το 2023/24, με τον Klopp να καλεί τον επιθετικό του στα 54 από τα 58 παιχνίδια και ο τραυματισμός τον απέκλεισε από τρία από αυτά τα ματς που έχασε.

Είχε μια απογοητευτική σεζόν με τις δεύτερες περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν από όλους τους παίκτες της Premier League (24), πίσω μόνο από τον Erling Haaland (34), σύμφωνα με το FotMob.

Προσθέστε ότι η σχέση του με τον Klopp μπήκε στο μικροσκόπιο, η οποία εντάθηκε όταν φάνηκε να μην χειροκροτεί τον προπονητή κατά τη διάρκεια της τιμητικής του.

Αλλά μετά την άφιξή του στην Ουρουγουάη ενόψει του Copa America, τα λόγια του Nunez απέρριψαν κάθε έννοια για θέματα με τον Klopp.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, αναφέρει η El Pais: «Κανείς δεν το περίμενε. Είναι κρίμα που φεύγει. Προσωπικά θα ήθελα να φύγει με μεγάλο τρόπο, κερδίζοντας πράγματα και δεν συνέβη έτσι. Είναι επίσης κρίμα για τους παίκτες. Του εύχομαι τα καλύτερα στον κόσμο».

Δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε ένας παίκτης αν ήταν χαρούμενος που έβλεπε να φεύγει ο προπονητή του. Υπήρξαν εικασίες σχετικά με το μέλλον του Nunez, αφού διέγραψε όλα τα ίχνη της Liverpool από το δημόσιο Instagram του, αλλά έχει αναφερθεί ευρέως ότι δεν υπάρχουν σχέδια πώλησης του Νο 9 αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του Arne Slot ως νέου προπονητή στο Anfield, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ολλανδός θεωρεί τον Nunez «κλειδί» για τα σχέδιά του.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας παίκτης-κλειδί για τον Slot, ο οποίος θα ελπίζει ότι ο Ουρουγουανός μπορεί να ανακαλύψει μια αδίστακτη ροή που θα ανατρέψει το σενάριο και θα συζητήσει για έναν παίκτη που συζητιέται έντονα.

Ξεκαθάρισε την θέση του ο Nunez απέναντι στον Klopp

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com