Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ξεκίνησε ξανά επαφές για Luis Diaz η Barcelona»

«Ξεκίνησε ξανά επαφές για Luis Diaz η Barcelona»

Η Barcelona αφήνει οριστικά πίσω της, την περίπτωση του Nico Williams, ο οποίος παραμένει στην Athletic Club και στρέφει ξανά την προσοχή της στον Luis Diaz της Liverpool, όπως αναφέρουν σημερινές πληροφορίες τόσο από την Καταλονία, όσο και από την Κολομβία.

Η φημολογία περί έντονου ενδιαφέροντος από τον σύλλογο της Βαρκελώνης για τον εξτρέμ της Liverpool έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες τώρα, ωστόσο οι δύο σύλλογοι δεν μπήκαν μέχρι στιγμής σε επίσημες διαπραγματεύσεις.

Αυτό όμως είναι κάτι που ενδέχεται να αλλάξει στις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου, όπως ανέφεραν αρχικά στην Ιβηρική και επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Pipe Sierra, ο οποίος συνήθως είναι καλά πληροφορημένος για ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του.

Η Barcelona φαίνεται να έχει ανοίξει ξανά έναν δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής, αν έχει υπάρξει κάποια επίσημη προσέγγιση προς τους Reds.

Η Liverpool εδώ και μήνες έχει κοστολογήσει τον Luis Diaz στα 75 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να λάβει κάποια επίσημη προσφορά, είτε από την Barcelona, είτε από την Paris Saint-Germain που κοίταξε επίσης την περίπτωση του.

Το συγκεκριμένο ποσό ενδέχεται όμως να αποδειχθεί αρκετά μεγάλο για την Barcelona, λόγω των οικονομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια (έχει αποκτήσει τον Dani Olmo αλλά δεν μπορεί να τον δηλώσει στη La Liga) και θα μπορούσε στην πρόταση της να συμπεριλάβει και τουλάχιστον έναν παίκτη της, ώστε να δελεάσει τους Reds.

Ο Luis Diaz ξανά στο στόχαστρο της Barcelona.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com