Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε η πώληση υπογεγραμμένων φανελών της Liverpool

Ξεκίνησε η πώληση υπογεγραμμένων φανελών της Liverpool

Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα να έχεις υπογεγραμμένη φανέλα της Liverpool, αλλά οι ευκαιρίες για να πάρεις στα χέρια σου μπορεί να είναι λίγες. Ωστόσο, οι οπαδοί μπορούν πλέον να αγοράσουν φανέλες υπογεγραμμένες από την τρέχουσα ομάδα.

Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο θησαυρός μπορεί να είναι ένα υπογεγραμμένο κιτ και διαψεύδει το γεγονός ότι η υγρασία αλίωσε τις υπογραφές της ομάδας 2018/19 της Liverpool, για όσους την είχαν αποκτήσει. Είναι δύσκολο να το δεις μέχρι σήμερα, απλώς γνωρίζοντας πώς ήταν παλιά και το γεγονός ότι εκείνη η ομάδα σήκωσε το τρόπαιο του Champions League εκείνη την ίδια σεζόν.

Το να έχουν άλλη μια ευκαιρία να βρεθούν σε αυτή τη θέση είναι απίθανο, τουλάχιστον και για εκατομμύρια οπαδούς της Liverpool, δεν θα είναι εφικτό από απόσταση. Αλλά η Liverpool έχει προσθέσει τώρα μια νέα συλλογή στο κατάστημα της ομάδας της, η οποία περιλαμβάνει υπογεγραμμένες φανέλες από μέλη της τρέχουσας πρώτης ομάδας και οι υπογραφές τους βρίσκονται στη νέα φανέλα της έδρας, κάτι που είναι σπάνιο!

Είναι όλα υπογεγραμμένα στο χέρι και υπάρχουν 17 παίκτες πρώτης ομάδας για να διαλέξετε, κάτι που δεν την καθιστά εύκολη επιλογή. Θα προτιμούσατε τον Alisson, τον Virgil van Dijk, τον Trent Alexander-Arnold, τον Alexis Mac Allister ή κάποιον άλλο;

Οι παίκτες έχουν υπογράψει τα αντίστοιχα κιτ τους με το όνομα και τον αριθμό τους και εμφανίζονται σε ένα πολυτελές μαύρο κουτί παρουσίασης. Καθώς είναι ασυνήθιστο, δεν θα είναι διαθέσιμα για πολύ και πιθανόν να πουληθούν γρήγορα!

Η τιμή των 300 λιρών μπορεί να είναι απαγορευτική για πολλούς, επομένως ίσως είναι μια επένδυση ή ένα μεγάλο δώρο για μια σημαντική περίσταση, αλλά θα είναι θησαυρός για τόσους πολλούς και θα μπορούσε κάλλιστα να αυξηθεί σε αξία με τα χρόνια.

Όλες οι υπογεγραμμένες φανέλες είναι πλήρεις με πιστοποιητικό γνησιότητας από την Liverpool.

Ξεκίνησε η πώληση υπογεγραμμένων φανελών της Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com