Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξέρουμε που πήγαν διακοπές οι παίκτες της Liverpool, αυτό το καλοκαίρι…

Ξέρουμε που πήγαν διακοπές οι παίκτες της Liverpool, αυτό το καλοκαίρι…

Ο Arne Slot έχει επιτέλους όλους τους παίκτες της Liverpool κοντά του, αφού ο καθένας τους πέταξε σε όλο τον κόσμο για ένα καλοκαίρι με ήλιο, αλλά ποιος πήγε πού;

Ήταν αρκετά «καυτό» καλοκαίρι για τη Liverpool, ένα καλοκαίρι αλλαγών αλλά και στασιμότητας, καθώς ο νέος προπονητής προσπάθησε να αξιολογήσει την ομάδα του πριν στρέψει το βλέμμα του στη μεταγραφική αγορά. Με όλους τους ποδοσφαιριστές του να έχουν επιστρέψει τώρα στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ, θα περιμένουμε με ανυπομονησία όλες τις ενημερώσεις για την πρόοδό τους και για το ποιος μπορεί να ενταχθεί μαζί τους από άλλο σύλλογο.

Για κάποιους, το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν σύντομο και γλυκό μετά από διεθνή δράση, αλλά για άλλους, ήταν σχεδόν επτά εβδομάδες – κάτι σπάνιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες της Liverpool κάλυψαν σίγουρα μερικά αεροπορικά μίλια ανεξάρτητα από το χρόνο τους – από τις Μαλδίβες μέχρι τη Νότια Αμερική και την ηπειρωτική Ευρώπη – αλλά ποιος πήγε πού;

Diogo Jota :Σαρδηνία, Ιταλία και Σαουδική Αραβία
Mo Salah: Μύκονος, Ελλάδα
Ibrahima Konate: Cape Martin, Γαλλία
Virgil van Dijk: Ibiza
Alexis Mac Allister: Αργεντινή και Turks and Caicos

Luis Diaz:Μπαρανκίγια, Κολομβία και Curacao
Alisson: Βραζιλία και Porto, Πορτογαλία
Andy Robertson: Ibiza
Κώστας Τσιμίκας: Μαλδίβες, Ιταλία και Ελλάδα
Curtis Jones: Λος Άντζελες

Dominic Szobozlai:Ακτή Αμάλφι, Ιταλία και Ουγγαρία
Cody Gakpo: Ibiza, Ολλανδία
Ryan Gravenberch: Marbella, Ισπανία
Harvey Elliott: Ibiza
Trent Alexander-Arnold: Los Angeles και Μπαρμπάντος

Υπάρχει ένα ξεκάθαρο θέμα με το πού πήγαν οι παίκτες και δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στην Αγγλία, όπου ο ήλιος δεν είναι συνηθισμένο θέαμα.

Ο ήλιος, η θάλασσα και η παραλία αποδείχτηκαν δημοφιλείς και μπορούμε μόνο να πούμε ότι ζηλεύουμε (με την θετική πλευρά του όρου) πολύ αυτό που έφτασαν από τα γιοτ και τα ιδιωτικά αεροπλάνα, μέχρι να δουν τον Calvin Harris και τον Steven Gerrard και να μείνουν σε πολυτελή καταλύματα.

Ξέρουμε που πήγαν διακοπές οι παίκτες της Liverpool, αυτό το καλοκαίρι…

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com