Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νυστέρι και τέλος η σεζόν για Mane!

Νυστέρι και τέλος η σεζόν για Mane!

Οι φόβοι που είχαν εκφραστεί χθες για τον Sadio Mane, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο Σενεγαλέζος μέσος ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του και αυτές αποκάλυψαν την έκταση της ζημιάς στο γόνατό του. Ο Mane έχει υποστεί – μικρού ευτυχώς μεγέθους – ζημιά στον μηνίσκο του αριστερού του γονάτου, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί και την αντίστοιχη μικροεπέμβαση για να ξεπεραστεί. Αν και αυτό παραμένει το πιθανότερο σενάριο, κάτι που θα οδηγήσει σε πρόωρο τέλος της σεζόν του μεσοεπιθετικού των «Reds», δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Το ιατρικό team της ομάδας πρέπει να περιμένει το πρήξιμο γύρω από το γόνατο του παίκτη για να πάρει την οριστική απόφαση. Με το που υποχωρήσει το πρήξιμο, ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική για να παρθεί και η οριστική απόφαση. Ο Σενεγαλέζος με τη σειρά του θέλει και πιέζει το να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με το που «συνέρθει» το πόδι του. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα σημαίνει ότι δεν θα έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα με τον μηνίσκο του και αυτός θα γιατρεύεται πλήρως παράλληλα με τον παίκτη, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για περαιτέρω ζημιά.

Το επικρατέστερο σενάριο πάντως παραμένει το να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Sadio Mane. Με ένα τέτοιο ενδεχόμενο η σεζόν τελειώνει πρόωρα και οριστικά για τον παίκτη, καθώς η αποθεραπεία κυμαίνεται στους δύο μήνες, όμως μάλλον μιλάμε για την πιο σίγουρη και ασφαλή λύση για την υγεία του Mane, καθώς όσο το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει 100%, μπορεί βραχυπρόθεσμα μια γρηγορότερη επιστροφή του να κάνει καλό στην ομάδα, αλλά μακρυπρόθεσμα ίσως υπάρξει νέο πρόβλημα που κανείς δεν θα θέλει.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com