Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος τελικός στο ημερολόγιο του 2025 για τον Mac Allister

Νέος τελικός στο ημερολόγιο του 2025 για τον Mac Allister

Ο θρίαμβος του Alexis Mac Allister στο Copa America αυτό το καλοκαίρι δημιούργησε άλλη μια σημαντική προσθήκη στις κατακτήσεις με την Αργεντινή, με μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου να έχει οριστεί για το 2025.

Αφού ξεκίνησε σε όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής, εκτός από ένα, στο φετινό καλοκαιρινό τουρνουά, ο Mac Allister σήκωσε το τρόπαιο μετά τη νίκη με 1-0 επί της Κολομβίας το βράδυ της Κυριακής. Αυτό σηματοδότησε το τέλος μιας μακράς και επιτυχημένης σεζόν για τον 25χρονο, ο οποίος θα ξεκινήσει τώρα διακοπές τριών εβδομάδων πριν συναντήσει ξανά τους συμπαίκτες του στη Liverpool.

Έχοντας πλέον κατακτήσει το World Cup και το Copa America με την Αργεντινή, ο Mac Allister έχει την ευκαιρία να σηκώσει άλλο ένα τρόπαιο του χρόνου τέτοια εποχή.

Η Finalissima επαναλειτούργησε το 2020, φέρνοντας αντιμέτωπους τους νικητές του Copa America με τους νικητές του Euro, με την Αργεντινή να συμμετέχει επίσης στην πρώτη αναμέτρηση μετά την αναβίωσή της, καθώς κέρδισε την Ιταλία με 3-0 στο Wembley το 2022.

Τώρα θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στην έκδοση του 2025, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του επόμενου έτους σε μια τοποθεσία που θα καθοριστεί. Έρχεται μετά τη νίκη της Ισπανίας με 2-1 επί της Αγγλίας στον τελικό του Euro στη Γερμανία, με πιθανό το Olympiastadion του Βερολίνου να φιλοξενήσει τη Finalissima.

Ο Mac Allister ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στη νίκη επί της Ιταλίας το 2022, αλλά συμμετείχε στην ανύψωση του τροπαίου μετά τα γκολ των Lautaro Martinez, Angel Di Maria και Paulo Dybala που σφράγισαν τη νίκη.

Έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Αργεντινής υπό τον Lionel Scaloni, ξεκινώντας τα 19 από τα τελευταία 22 ανταγωνιστικά παιχνίδια από τότε που μπήκε στην βασική ενδεκάδα της χώρας του. Αντίστοιχα βασικός για τη Liverpool, τα κατορθώματα του μεσοεπιθετικού στο Copa America θα τον κάνουν να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, με πιθανή επιστροφή στη Liverpool ένα δεκαπενθήμερο πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ο Mac Allister θα πρέπει να συμμετάσχει στην προετοιμασία για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του καλοκαιριού, με αντίπαλο τη Sevilla στο Anfield στις 11 Αυγούστου. Θα επιστρέψει στο Merseyside ως ο μοναδικός παίκτης της πρώτης ομάδας που κέρδισε ένα τρόπαιο αυτό το καλοκαίρι, με τους Luis Diaz, Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez να χάνουν στους τελικούς.

Νέος τελικός στο ημερολόγιο του 2025 για τον Mac Allister

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com