Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μικροτραυματισμός η αιτία απουσίας του Bradley από την Σιγκαπούρη

Μικροτραυματισμός η αιτία απουσίας του Bradley από την Σιγκαπούρη

Ο Conor Bradley λόγω ενός μικροτραυματισμού, έχασε το κομμάτι της προετοιμασίας της Liverpool στη Σιγκαπούρη, όπου οι Reds θα δώσουν δύο φιλικά.

Ο Βορειοϊρλανδός είχε εντυπωσιάσει σε δύο φιλικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των κόκκινων στη Γερμανία, θέτοντας τον εαυτό του στο κάδρο για περαιτέρω συμμετοχή στην πρώτη ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ήταν μια απροσδόκητη απουσία από την αποστολή της Πέμπτης για το ταξίδι στην Ασία που θα περιλαμβάνει συναντήσεις με τη Leicester City και τη Bayern Munich. Με αυτή την είδηση να ακολουθεί τις πληροφορίες για νέο συμβόλαιο, πολλοί είχαν υποθέσει ότι ίσως επίκειται δανεισμός.

Όπως έγινε γνωστό ο Bradley αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που θα περιόριζε τη συμμετοχή του στη Σιγκαπούρη. Ως εκ τούτου, έχει μείνει πίσω στο προπονητικό κέντρο της AXA για να αναρρώσει. Ο Bradley θα ελπίζει να επιστρέψει σύντομα σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει την περίπτωσή του για τακτικά παιχνίδια την επόμενη περίοδο.

Ο 20χρονος εντυπωσίασε το τελευταίο διάστημα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Bolton Wanderers, έχοντας πάνω από 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως η περίοδος της προετοιμασίας αποτελεί ευκαιρία να δείξει ότι είναι ικανός να παίξει υποστηρικτικό ρόλο στον Trent Alexander-Arnold το 2023-24. Ο νεαρός δεξιός μπακ έμοιαζε να ταιριάζει απόλυτα στο νέο υβριδικό ρόλο αμυντικού/μέσου πεδίου που κατέχει σήμερα ο Alexander-Arnold.

Ο Jürgen Klopp από την πλευρά του, ανέφερε για τον Bradley:

“ Είναι κρίμα για τον Conor. Τα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Τέτοια πράγματα όμως συμβαίνουν.”

Μικροτραυματισμός η αιτία απουσίας του Bradley από την Σιγκαπούρη

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com