Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μια εβδομάδα νωρίτερα η έναρξη της προετοιμασίας

Μια εβδομάδα νωρίτερα η έναρξη της προετοιμασίας

Ο Arne Slot ανακοινώθηκε επίσημα από τη Liverpool το απόγευμα της Δευτέρας και η πρώτη αλλαγή που φέρνει στην ομάδα είναι σχετική με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία τελικά θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με τα τελευταία πλάνα, οι Reds θα επιστρέψουν στο AXA Training Centre την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και όχι τη δεύτερη, όπως είχε αρχικά υπολογιστεί.

Σε πρώτη φάση θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συμμετάσχουν σε καλοκαιρινά τουρνουά με τις εθνικές τους ομάδες και αργότερα όσοι έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, ανάλογα πάντα με το πόσο μακριά φτάσει η χώρα τους στη διοργάνωση.

Ο Arne Slot θέλει να εγκλιματιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νέο περιβάλλον και στις καινούριες συνθήκες στο Merseyside, καθώς και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Τα πρώτα φιλικά της Liverpool πριν από τη σεζόν είναι προγραμματισμένα για τα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο, με αντιπάλους τη Real Betis (27 Ιουλίου), την Arsenal (31 Ιουλίου) και τη Manchester United (4 Αυγούστου) σε μια περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν και χαμηλού προφίλ εγχώρια παιχνίδια, κατόπιν αιτήματος του Slot, καθότι είναι σαφές ότι ο Ολλανδός θέλει να αφήσει τη σφραγίδα του νωρίς.

Ωστόσο, θα πρέπει να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ του και να δοθεί στους παίκτες ο ελεύθερος χρόνος που νιώθουν ότι χρειάζονται, ώστε να προσαρμοστούν στα ιδανικά του νέου προπονητή.

Αρχές Ιουλίου πιάνουν δουλειά οι Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com