Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Τσιμίκα αλλά χωρίς Gomez, Salah και Bradley η προπόνηση της Πέμπτης

Με Τσιμίκα αλλά χωρίς Gomez, Salah και Bradley η προπόνηση της Πέμπτης

Η Liverpool συνέχισε την Πέμπτη την προετοιμασία της ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Burnley, έχοντας στη διάθεση της και τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από 1.5 μήνα και έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο.

Ο Έλληνας αμυντικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης το απόγευμα της Πέμπτης στο AXA Training Centre, αλλά εκτός έμεινε τόσο ο Joe Gomez για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (θα γίνει γνωστός το μεσημέρι της Παρασκευής), καθώς και ο Conor Bradley, λόγω πένθους για τον θάνατο του πατέρα του.

Φυσικά εκτός παραμένουν και οι τραυματίες, Thiago, Szoboszlai, Bajcetic, Matip, Salah και Doak. Για τα προβλήματα των πρώτων δύο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Mo Salah συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι της Liverpool με τη Brentford.

Μια δεδομένη επιστροφή είναι εκείνη του Wataru Endo, ο οποίος έχει επιστρέψει από τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο των Reds και αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι νεαροί, Bobby Clark, James McConnell and Kaide Gordon, Lewis Koumas, Jayden Danns, Calum Scanlon, Trey Nyoni και ο τερματοφύλακας, Kornel Misciur.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Misciur

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate*, Quansah, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας, Scanlon

Μέσοι: Mac Allister, Jones, Endo, Elliott, Gravenberch, McConnell, Clark, Nyoni

Επιθετικοί: Nunez, Jota, Diaz, Gakpo, Gordon, Koumas, Danns

*Τιμωρημένος για τη Burnley.

Με 26 παίκτες η προπόνηση της Πέμπτης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com