Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε ο Mac Allister για Liverpool & μεταγραφή στο «επόμενο κλαμπ»

Μίλησε ο Mac Allister για Liverpool & μεταγραφή στο «επόμενο κλαμπ»

Ο Alexis Mac Allister δήλωσε ότι είναι «πολύ ήρεμος» σχετικά με την προοπτική να ενταχθεί στη Liverpool καθώς η μεταγραφή του από την Brighton πλησιάζει.

Ο Μac Allister έχει αναδειχθεί ως ο κύριος στόχος του Jürgen Klopp καθώς προσπαθεί να ανανεώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, με τους Κόκκινους να έχουν αποτύχει να προκριθούν στο Champions League για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Ενώ η Liverpool παραμένει «σφίγγα» σε οποιαδήποτε ένδειξη συμφωνίας, δημοσιεύματα στην Αργεντινή την περασμένη εβδομάδα ισχυρίστηκαν ότι ο 24χρονος είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής έναντι αμοιβής 60 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Μac Allister δάκρυσε μετά τον τελευταίο αγώνα της Brighton στην Premier League κοντρα στην Aston Villa την περασμένη Κυριακή, αφού βοήθησε τους Γλάρους να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Και ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αργεντινής ρωτήθηκε τώρα άμεσα σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον από τη Liverpool και την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Κlopp

«Είμαι πολύ ήρεμος γιατί έχω επίσης τη δυνατότητα να βρίσκομαι σε έναν σύλλογο όπως η Brighton που με συνόδευε ανά πάσα στιγμή και στον οποίο απολαμβάνω πραγματικά να είμαι», είπε, μιλώντας στο αργεντίνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Infobae με έδρα το Μαϊάμι.

«Αν δεν χρειαστεί να φύγω από τον σύλλογο, θα συνεχίσω να είμαι πολύ χαρούμενος εκεί, αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν δυνατότητες (να μετακομίσω) και αν έρθει μια καλή πρόταση για τον σύλλογο και για μένα, θα την αξιολογήσουμε.»

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα για να παίξω και γι’ αυτό γνωρίζω ότι θα ήθελα η επόμενη ομάδα μου να είναι στο πρωτάθλημα αυτό επειδή μου αρέσει πολύ να είμαι εκεί.»

Ο Mac Allister πρόσθεσε: «Ο στόχος είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως άνθρωπος, ως παίκτης, για να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Νομίζω ότι αυτός είναι ο βραχυπρόθεσμος στόχος μου και θα είναι πάντα, γιατί θα είμαι πάντα το ίδιο άτομο και θα Θέλω να είμαι λίγο καλύτερος από την προηγούμενη μέρα, οπότε επικεντρώνομαι πολύ σε αυτό.»

«Δεν πρόκειται να παραπονεθώ, είμαι 24 ετών, είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής, παίζω σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και νιώθω ότι η καριέρα μου μεγαλώνει, έχω ακόμα τα πόδια μου στο έδαφος και θέλω πραγματικά να βελτιώνομαι, γίνοντας καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος παίκτης κάθε μέρα. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον.»

Η Liverpool παρακολουθεί αρκετούς κεντρικούς μέσους στο πλαίσιο της καλοκαιρινής αναμόρφωσης της ομαδας και διατηρούν ενδιαφέρον για τον Μason Mount, αν και η Manchester United έχει προηγηθεί στην κούρσα για την απόκτηση του μέσου της Chelsea και δημοσιεύματα στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα ισχυρίστηκαν ότι οι Reds εξετάζουν το ενδεχόμενο του Khephren Thuram της Νice.

Η μεταγραφική περίοδος ανοίγει για τους συλλόγους της Premier League στις 14 Ιουνίου.

Μίλησε ο Mac Allister για Liverpool & μεταγραφή στο «επόμενο κλαμπ»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com