Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για το συμβόλαιό του ο James Milner

Μίλησε για το συμβόλαιό του ο James Milner

Ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους οπαδούς της Liverpool είναι το συμβόλαιο του James Milner και αν ο 33χρονος μέσος θα συνεχίσει να είναι παίκτης των Reds και μερά το τέλος της νέας σεζόν.

Ο Millie μίλησε για το μέλλον του και το θέμα του συμβόλαιο του και τόνισε πως για την ώρα δεν γνωρίζει τίποτα.

Ο Milner ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του με τη Liverpool και αν πρόκειται να ανανεώσει:

“ Είχα μιλήσει με την ομάδα πέρσι γι’ αυτό το θέμα και τους ρώτησα αν θα ήθελαν να κάνουν κάτι. Μου απάντησαν, πως δεν θα έκαναν κάτι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο μετά από αυτό. Οπότε κάπου εδώ βρισκόμαστε. ”

“ Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρό μου και να κάνω ό,το μπορώ. Όσο για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο, αυτά έχουν γίνει και από τότε δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα από την ομάδα. ” Ξεκαθάρισε ο James Milner.

“ Όλοι λένε για την ηλικία μου. Καταλαβαίνω πως θα ακούσεις τέτοιου είδους πράγματα. Υπάρχουν 3 σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο: να είσαι διαθέσιμος, υγιής και να παίζεις καλά. Ελπίζω να τα καταφέρνω όλα. Εγώ θέλω να συνεχίσω να βοηθώ την Liverpool και να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για όσο χρονικό διάστημα είναι εφικτό. ”

Αν σκοπεύει να παίζει για πολλά ακόμη χρόνια:

“ Θέλω να πιστεύω πως ναι. Κάποιοι από τους παίκτες, που αγωνίζονται τώρα, δεν είχαν καν γεννηθεί όταν έκανα το ντεμπούτο. Όλα είναι καλά μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία και να κάνεις τα πρώτα τεστ. Τότε θα σε ρωτήσουν πότε γεννήθηκες και θα ακούσεις ένα «Ωχ Θεέ μου». Εγώ όταν έκανα το ντεμπούτο μου ήμουν τυχερός, γιατί είχα έμπερους παίκτες γύρω μου. ”

“ Ελπίζω να είμαι όσο καλός ήταν και οι συμπαίκτες μου στη Leeds μαζί μου και να βοηθήσω τα νέα παιδιά. ”

Ο Milner θέλει να μείνει.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com