Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέχρι τέλη Μαρτίου θέλει να κλείσει αθλητικό διευθυντή ο σύλλογος

Μέχρι τέλη Μαρτίου θέλει να κλείσει αθλητικό διευθυντή ο σύλλογος

Η Liverpool δεν βρίσκεται μόνο σε αναζήτηση προπονητή, αλλά ψάχνει και αθλητικό διευθυντή, τον οποίον οι Reds θέλουν να έχουν κλείσει το αργότερο ως τα τέλη Μαρτίου.

Την θέση του αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο κάλυψε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, ο Jorg Schmadtke, με τον Γερμανό εν τέλει να αποχωρεί, έχοντας πάντως σημαντική ανάμιξη στις καλοκαιρινές μεταγραφές των Szoboszlai, Endo και Gravenberch.

Έκτοτε δεν υπάρχει κάποιος αθλητικός διευθυντής στη Liverpool και πρόθεση των διοικούντων είναι να ανακοινωθεί πρώτα ο επόμενος και στη συνέχεια να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει μπει από τον σύλλογο, σύμφωνα με την Athletic UK και τον David Ornstein, έχει ως ορίζοντα τις επόμενες 40 μέρες, καθώς η FSG θα ήθελε να είχε τελειώσει με το πρώτο ανοιχτό μέτωπο, του αθλητικού διευθυντή μέσα στον επόμενο μήνα, για να προχωρήσει στη συνέχεια και στο δεύτερο μέτωπο, εκείνο του διαδόχου του Jürgen Klopp, στην εύρεση του οποίου θα έχει συμμετοχή και ο νέος αθλητικός διευθυντής.

Όσο αφορά τη θέση του αθλητικού διευθυντή, το τελευταίο όνομα που φέρεται να εξετάζεται από τον σύλλογο είναι εκείνο του Frederic Massara, πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου στην AC Milan.

Ο Massara έχει δουλέψει επίσης στην AS Roma, ενώ στους Μιλανέζους είχε ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα, έχοντας σημαντική συνεισφορά σε μεταγραφές παικτών, όπως οι Theo Hernandez, Rafael Leao, Fikayo Tomori και Mike Maignan. Μάλιστα, το 2022 ανακηρύχθηκε ως Αθλητικός Διευθυντής της Χρονιάς, μαζί με τον Paolo Maldini στα Globe Soccer Awards.

Όσο αφορά τον επόμενο προπονητή των Reds, το όνομα του Xabi Alonso πάντα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων τους, χωρίς όμως να είναι και το μοναδικό, αφού και εκείνο του Ruben Amorim της Sporting CP θα μπορούσε να απασχολήσει την ομάδα, σε περίπτωση που ο Ισπανός αποφασίσει να μην έρθει στο Anfield.

Η περίπτωση του Xabi Alonso πάντα σε πρώτο πλάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com