Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέχρι και 50 εκατομμύρια η τιμή του Keita!

Μέχρι και 50 εκατομμύρια η τιμή του Keita!

Ο Naby Keita είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Jurgen Klopp για το καλοκαίρι. Ο αμυντικός μέσος της RB Λειψίας ήταν μία από τις αποκαλύψεις της φετινής Bundesliga, γεγονός που τον έχει κάνει περιζήτητο.

Αυτό το γεγονός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times, μαζί και με το ότι η ομάδα της Λειψίας δεν «καίγεται» να αποχωριστεί τον 22χρονο από τη Γουινέα, καθώς αποτελεί ένα βασικό γρανάζι της ομάδας, θέτει τον οικονομικό πήχη της συγκεκριμένης υπόθεσης ψηλά. Αρκετά ψηλά για την ακρίβεια.

Οι Γερμανοί, υποστηριζόμενοι κι από τον μεγάλο κολοσσό που ακούει στο όνομα «Red Bull», έχουν την οικονομική δυνατότητα να αρνηθούν αρκετά μεγάλες προτάσεις για τα βασικά γρανάζια της ομάδας, με τη Liverpool να χρειάζεται ίσως να φτάσει ακόμα και στα 50 εκατομμύρια λίρες, 10 εκατομμύρια πάνω από το μεταγραφικό ρεκόρ της, την απόκτηση του Christian Benteke από την Aston Vila.

«Άποφασίσαμε να μην πουλήσουμε παίκτες από την βασική 11άδα» δήλωσε ο Oliver Mintzlaff, ο γενικός διευθυντής της ομάδας. «Ο Ralf Ragnick [αθλητικός διευθυντής] το έχει πει στην ομάδα με το τέλος της σεζόν. Θα κρατήσουμε την ομάδα ανέπαφη και θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com