Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μέλι» έσταζε ο Kylian Mbappe για τον Ibrahima Konate

«Μέλι» έσταζε ο Kylian Mbappe για τον Ibrahima Konate

Ο Kylian Mbappe αποκάλεσε τον Ibrahima Konate «απόλυτο θηρίο» και έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού Γάλλου διεθνή αμυντικού της Liverpool.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών του, οι οπαδοί της Liverpool γνωρίζουν πόσο ταλαντούχος είναι ο Konate και τις απόψεις τους συμμερίζεται και ο αναμφισβήτητα καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Euro με τον Konate, ο Mbappe ήταν πολύ κολακευτικός για τον συμπατριώτη του εντός και εκτός γηπέδου, σε συνέντευξή του στην Ouest-France.

Με αποσπάσματα από το TBR Football, ο Mbappe δήλωσε: «Σούπερ παίκτης και σούπερ τύπος. Υπάρχει ένα αρκετά τρελό πράγμα γι’ αυτόν- στο γήπεδο, είναι ένα απόλυτο θηρίο που δεν θέλεις να τον περάσεις, αλλά έξω, είναι μια χαρά – ένας πολύ χαρούμενος και φιλικός τύπος. Έχει πραγματικά ενταχθεί στην ομάδα της Γαλλίας πολύ γρήγορα».

Ο Κονάτε έκανε το ντεμπούτο του με τη Γαλλία τον Ιούνιο του 2022, λίγο μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στον τελικό του Champions League, τον οποίο η Liverpool έχασε με 1-0 από τη Real Madrid. Πλέον, έχει 16 συμμετοχές με τη Les Bleus και αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Dayot Upamecano ή William Saliba στο Euro 2024 στη Γερμανία.

Ο Mbappe συνέχισε: «Είναι σαν να βρίσκεται εδώ 10 χρόνια, αλλά έφτασε πριν από δύο χρόνια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, πέρα από τον ποδοσφαιριστή που συνεχώς αναπτύσσεται. Παίρνει μεγάλη σημασία στην ομάδα, δεν διστάζει να μιλήσει. Είναι πραγματικά καλός. Πήρε τη θέση του Raphael Varane στο κέντρο της άμυνας, μια θέση με μεγάλο ανταγωνισμό, όπου έχουμε μια λαμπρή δεξαμενή ταλέντων στη Γαλλία.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Αν και ο Konate αντικαταστάθηκε από τον Jarell Quansah στην ομάδα της Liverpool στο τέλος της σεζόν, ο Didier Deschamps δικαίως εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον αμυντικό για να ηγηθεί στα μετόπισθεν για ένα από τα φαβορί του Euro. Η Γαλλία ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι εναντίον της Αυστρίας στις 17 Ιουνίου, πριν αντιμετωπίσει την Ολλανδία στις 21 Ιουνίου.

«Μέλι» έσταζε ο Kylian Mbappe για τον Ibrahima Konate

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com