Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λιγοστές αλλά υπαρκτές οι ελπίδες της Liverpool για το Champions League

Λιγοστές αλλά υπαρκτές οι ελπίδες της Liverpool για το Champions League

Η Liverpool αντιμετωπίζει μια σχεδόν αδύνατη πορεία προς το Champions League την επόμενη σεζόν, αφού είδε τη Newcastle να εδραιώνει τη θέση της στην 1η τετράδα, παρά το γεγονός ότι έμεινε στην ισοπαλία χωρίς γκολ από την απειλούμενη με υποβιβασμό Leicester City.

Σε ένα παιχνίδι που είχε σημασία και στα δύο άκρα της βαθμολογίας της Premier League, η Newcastle φάνηκε άτυχη αφού το δοκάρι την σταμάτησε τρεις φορές σε όλο το 90λεπτο και δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η Newcastle ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα ήταν άξια νικήτρια. Ωστόσο, ο βαθμός που πήρε από την ισοπαλία, έχει σφραγίσει σε κάθε περίπτωση την πρόκριση στο Champions League.

Αυτό σημαίνει ότι η Liverpool έχει μια εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή για να την ακολουθήσει. Αλλά δεν είναι μαθηματικά αδύνατη για τους Reds, καθώς ετοιμάζονται να κοντραριστούν έμμεσα με τη Manchester Utd.

Η United βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 69 βαθμούς σε 36 αγώνες. Μετά τον αγώνα με τη Newcastle, είναι πλέον επίσημα μια αμφίρροπη μάχη μεταξύ των αντιπάλων της Manchester και της Liverpool για να συμμετάσχουν μαζί με τη Manchester City, την Arsenal και τη Newcastle στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη περίοδο

Εν ολίγοις, η Liverpool πρέπει τώρα να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τη Southampton και στη συνέχεια να ελπίζει ότι η United θα ηττηθεί στους δύο τελευταίους αγώνες της με την Chelsea το βράδυ της Πέμπτης και τη Fulham το απόγευμα της Κυριακής.

Η διαφορά τερμάτων δεν θα ήταν ανησυχητική, καθώς η διαφορά τερμάτων της Liverpool είναι πολύ ανώτερη από αυτή της United. Η United, ωστόσο, διαθέτει πλεονέκτημα έδρας στο Old Trafford στις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις της για την Premier League.

Λιγοστές αλλά υπαρκτές η ελπίδες της Liverpool για το Champions League

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com