Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κρατά σκληρή στάση για Van Dijk η Southampton

Κρατά σκληρή στάση για Van Dijk η Southampton

Πολύ σκληρά παζάρια αναμένεται να κάνει η Southampton με όποια ομάδα σκοπεύει να διεκδικήσει ενεργά την απόκτηση του Virgil Van Dijk. Οι Saints με τον παίκτη όχι μόνον να τους είναι εξαιρετικά σημαντικός αλλά και να έχει ακόμη 5 χρόνια συμβόλαιο μαζί τους αναμένεται να κάνουν ότι μπορούν ώστε να εκτοξεύσουν την τιμή του παίκτη στα ύψη.

Η Southampton θα επιδιώξει να φέρει το ποσό της μετακίνησης του Van Dijk κοντά στα 70.000.000 λίρες καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα 10% θα πάει στην πρώην ομάδα του Ολλανδού, τη Celtic. O Van Dijk ακόμη δεν έχει κάνει αίτημα μετεγγραφής και από τις περισσότερες πηγές παρουσιάζεται απρόθυμος να εκβιάσει ενδεχόμενη μετεγγραφή του.

Η Liverpool έχει κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις με το περιβάλλον του παίκτη τις οποίες αποτιμά θετικά και πιστεύει πως η προτίμησή του δεν θα βασιστεί στα χρήματα αλλά στο πρότζεκτ που θα του παρουσιάσει ο κάθε ενδεχόμενος αγοραστής. Εμείς συνιστούμε να μένει ο κόσμος μακριά από καθημερινά σενάρια που στο κάτω κάτω της γραφής φέρνουν τον παίκτη κοντά στο να υπογράψει σε 2 ή 3 διαφορετικές ομάδες. Το σίριαλ Van Dijk πολύ δύσκολα θα έχει οριστική έκβαση στο άμεσο μέλλον οπότε θα χρειαστεί υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com