Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά στο δανεισμό στη Swansea o Kaide Gordon

Κοντά στο δανεισμό στη Swansea o Kaide Gordon

Ο εξτρέμ της Liverpool, Kaide Gordon , είναι κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του για τη σεζόν στην Championship και την Swansea.

Ο 19χρονος, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο για τον φιλικό αγώνα της Liverpool με τη Las Palmas στο Anfield το απόγευμα της Κυριακής, λέγεται ότι προσελκύει το ενδιαφέρον από άλλες δύο ομάδες που δεν κατονομάζονται.

Η WalesOnline αναφέρει ότι η Κυριακή θεωρείται «κομβική μέρα καθώς οι αποφάσεις είναι κοντά στο να παρθούν».

Οι δύο τελευταίες σεζόν του Gordon χαρακτηρίστηκαν από τραυματισμούς, περιορίζοντας τις εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν σε μόλις ένα ξεκίνημα και δύο ακόμη παιχνίδια από τον πάγκο.

Έχασε ολόκληρη την σεζόν 2022/23 με «σύνθετο» τραυματισμό της πυέλου.

Ωστόσο, ο Gordon εξακολουθεί να χαίρει μεγάλης αναγνώρισης από το προπονητικό επιτελείο της Liverpool και ένας δανεισμός θα του επιτρέψει να πάρει πολύτιμο χρόνο παιχνιδιού.

Ούτε η Liverpool στερείται επιθετικών επιλογών και με το Champions League αντί για το Europa League αυτή τη σεζόν θα ήταν δύσκολο για τον Gordon να βρει λεπτά στην ομάδα του Arne slot .

Οι Κόκκινοι, φυσικά, έχουν ως βασικές επιθετικές επιλογές τους Mo Salah , Diogo Jota , Luis Diaz , Darwin Nunez και Cody Gakpo.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στις ΗΠΑ, ο Gordon είπε: «Έχω μείνει έξω για καιρό, οπότε είναι καλό το ότι ξαναγυρίζω και να ανεβάζω ρυθμό, οπότε το απολαμβάνω».

«Δεν συνειδητοποιείς όταν είσαι ενεργός, πόσο σου λείπει όταν είσαι έξω από αυτό, για να είμαι δίκαιος. Προφανώς είναι καλό να συμμετέχεις ξανά σε αυτό, για να είμαι ειλικρινής».

Ο Gordon δεν θα είναι ο μόνος παίκτης που θα είναι δανεικός αυτή την εβδομάδα, με τους Bobby Clark, Ben Doak , James MacConnell , Owen Back και Harvey Blair να είναι όλοι διαθέσιμοι για δανεισμούς, ενώ ο σύλλογος αναζητά μόνιμους μνηστήρες για τους Nat Philips και Rhys Williams.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com