Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Liverpool ο Andre αλλά…

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Liverpool ο Andre αλλά…

Ο μέσος της Fluminence Αndre, έχει αναγνωρίσει το ενδιαφέρον της Liverpool, αλλά αν και «χαρούμενος» γι’ αυτό, είναι «100% συγκεντρωμένος στην ομάδα του».

Η Liverpool συνέχισε να παρακολουθεί τον Αndre καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς προσπαθεί να προστεθεί στη μεσαία γραμμή της, αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές της ήταν ανεπιτυχείς. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, με λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία για την Premier League, η οποία έρχεται λίγες ώρες μετά τον δεύτερο αγώνα του προημιτελικού του Copa Libertadores της Fluminense.

Όμως, μιλώντας στην Globo Esporte, ο ίδιος ο Αndre επέμεινε ότι είναι «100 τοις εκατό συγκεντρωμένος» στον τωρινό του σύλλογο καθώς αγωνίζεται για πρωτάθλημα και ηπειρωτικά τρόπαια.

«Είναι προφανές ότι είναι φυσιολογικό να λαμβάνουμε προσφορές», εξήγησε. Αν ο Αndre είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη στάση θα ήταν περίεργο, καθώς δήλωνεσε όλη τη διάρκεια ότι είναι αφοσιωμένος στην ώθηση της Fluminence για τρόπαια.

Ενώ η Liverpool θα μπορούσε ακόμα να δελεάσει τον 22χρονο ενεργοποιώντας μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του αξίας περίπου 34 εκατομμυρίων λιρών αυτό το καλοκαίρι, αυτό φαίνεται απίθανο σε αυτή τη φάση. Αντίθετα, το πιο ρεαλιστικό σενάριο θα ήταν ο Αndre να μείνει με τη Fluminence και να πρωτοστατήσει στο κυνήγι της ομάδας του για τρόπαια πριν αναχωρήσει τον Ιανουάριο.

Δεδομένου ότι έχει παίξει ήδη 40 παιχνίδια αυτή τη σεζόν και υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 20 στη συνέχεια, πιθανότατα θα χρειαζόταν μια αργή προσαρμογή εάν επρόκειτο να ενταχθεί στη Liverpool με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Μια συμφωνία που έχει προγραμματιστεί τώρα, για τον Ιανουάριο, η οποία θα μπορούσε να του επιτρέψει να ξεκουραστεί μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα –η εκστρατεία του πρωταθλήματος Brasileiro ολοκληρώνεται στις 3 Δεκεμβρίου– μπορεί να είναι πιο λογικό για να αποφευχθεί η εξάντληση.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Liverpool ο Andre αλλά…

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com