Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλείδωσε» η ημερομηνία του Man City – Liverpool για το Carabao Cup

«Κλείδωσε» η ημερομηνία του Man City – Liverpool για το Carabao Cup

Η Liverpool γνωρίζει πλέον πότε θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ημερομηνία και την ώρα έναρξης να έχουν επιβεβαιωθεί για το ταξίδι της στο Manhester.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 22:00 στο Etihad.

Αυτό σημαίνει ότι η Liverpool πρόκειται να παίξει τέσσερις φορές σε 12 ημέρες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με ένα κενό τριών ημερών μεταξύ του επαναληπτικού της αγώνα και της αναμέτρησης της Premier League με την Aston Villa την Boxing Day.

Πριν από αυτό, θα μεσολαβήσουν πεντέμισι εβδομάδες διακοπών, με τον Jurgen Klopp να πηγαίνει την ομάδα του στο Ντουμπάι για προπόνηση με ζεστό καιρό. Εκεί θα παίξει με τη Milan και τη Lyon σε δύο φιλικά υψηλού επιπέδου, με τον σύλλογο να αναμένεται να επιβεβαιώσει της ημερομηνίες για τους αγώνες αυτούς.

Έχει ήδη αντιμετωπίσει τη Μan City δύο φορές φέτος, παίρνοντας τη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις με 3-1 στο Community Shield και 1-0 στο Anfield για την Premier League.

Η σέντρα το βράδυ της Πέμπτης δίνει στον Pep Guardiola περιορισμένο χρόνο για να δουλέψει με την ομάδα του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, με 16 παίκτες της ομάδας του να έχουν κληθεί στο τουρνουά.
Η Liverpool εν τω μεταξύ, έχει μόνο επτά παίκτες που πηγαίνουν στο Κατάρ, με τον Klopp να είναι σε θέση να συμπεριλάβει τους Thiago, Mohamed Salah και Andy Robertson στην ομάδα για αυτό που βλέπει ως άλλη μια «προετοιμασία».

«Κλείδωσε» η ημερομηνία του Man City – Liverpool για το Carabao Cup

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com