Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καταθέτει τη νέα πρόταση για Lavia η Liverpool

Καταθέτει τη νέα πρόταση για Lavia η Liverpool

Η Liverpool είναι έτοιμη να καταθέσει την δεύτερη της πρόταση για την απόκτηση του Romeo Lavia στη Southampton, θέλοντας να κάνει δικό της, τον ποδοσφαιριστή το συντομότερο δυνατό και να τον έχει διαθέσιμο στον αγώνα της πρεμιέρας της Premier League κόντρα στην Chelsea στις 13 Αυγούστου.

Η νέα πρόταση της ομάδας δεν θα φτάσει τα 50 εκατομμύρια λίρες που ζητά η Southampton, όμως θα τα πλησιάσει, αγγίζοντας τα 45 εκατομμύρια λίρες, μαζί με τα μπόνους.

Οι Reds ελπίζουν η δεύτερη τους προσφορά στους Saints να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την πρώτη, η οποία δεν ξεπέρασε τα 37 εκατομμύρια και απορρίφθηκε αμέσως την περασμένη εβδομάδα.

Ο Βέλγος μέσος, που θέλει να αγωνιστεί στη Liverpool, βρισκόταν στη λίστα της ομάδας, πριν την αποχώρηση των Fabinho και Henderson, με τον σύλλογο να μην είναι όμως πρόθυμος να φτάσει σε μεγάλα χρηματικά ποσά για την απόκτηση του, πριν την πώληση των δύο έμπειρων μέσων στη Σαουδική Αραβία.

Σε περίπτωση που απορριφθεί και η δεύτερη πρόταση των Reds, τότε εκείνοι δεν αποκλείεται να επιστρέψουν με μια τρίτη προσφορά, που θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο τα χρήματα που θέλουν να εισπράξουν οι Saints από την πώληση του 19χρονου αμυντικού μέσου.

Ο Romeo Lavia δείχνει να πλησιάζει στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com