Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της η Manchester City

Καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της η Manchester City

Η διοίκηση της Manchester City δήλωσε «απογοητευμένη & δυσαρεστημένη» από τα συνθήματα που τραγουδούσαν οι οπαδοί της προς τους οπαδούς της Liverpool κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Premier League το Σάββατο.

Μια μερίδα των οπαδών των γηπεδούχων φώναξε «πάντα το θύμα, ποτέ δεν φταις εσύ» στους αντίπαλους οπαδούς της Liverpool, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της νίκης της City με 4-1 στο Etihad. Η City δήλωσε πως θα εργαστεί για να εξαλείψει τα «συνθήματα μίσους», ενώ η Liverpool αρνήθηκε να σχολιάσει.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Manchester City λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης αναφέρει τα εξής:

«Η Manchester City FC είναι απογοητευμένη & δυσαρεστημένη που άκουσε ανάρμοστα συνθήματα από τους οπαδούς της κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσαν αυτά τα συνθήματα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ομάδες οπαδών και αξιωματούχους και των δύο συλλόγων για να εξαλείψουμε τα συνθήματα μίσους από αυτό το παιχνίδι».

Δηλώσεις όμως πραγματοποίησε και η διοργανώτρια αρχή της Premier League αναφέροντας τα εξης:

«Η Premier League καταδικάζει τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα μεταξύ της Manchester City και της Liverpool. Η Premier League αντιμετωπίζει το θέμα των τραγικών συνθημάτων ως προτεραιότητα και ως επείγον».

Από την πλευρά της η Liverpool αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, αλλά στο παρελθόν έχει δεσμευτεί ότι θα πατάξει τα συνθήματα μίσους, ιδίως στις αναμετρήσεις με τη Manchester United, όπου ακούγονται συχνά τραγούδια που αναφέρονται στις τραγωδίες του Munich, του Heysel και του Hillsborough τα προηγούμενα χρόνια.

Υπήρξαν επίσης πολλά επεισόδια στα πρόσφατα παιχνίδια με τη City, με καταγγελίες και από τις δύο ομάδες μετά τη συνάντηση πρωταθλήματος στο Anfield τον Οκτώβριο, σχετικά με συνθήματα, βανδαλισμούς και ρίψη κερμάτων.

Καταδίκασε τα συνθήματα μίσους των οπαδών της η Manchester City

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com