Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατάπληκτοι οι Red fans με το ποσό της μεταγραφής του Mac Allister

Κατάπληκτοι οι Red fans με το ποσό της μεταγραφής του Mac Allister

Η Liverpool μπορεί να έχει κλείσει μια ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία από ό,τι αναμενόταν με τον Alexis Mac Allister, με τη νέα αναφερόμενη αμοιβή του μέσου να είναι μόλις 35 εκατομμύρια λίρες.

Καθώς οι Reds σφραγίζουν την πρώτη τους μεταγραφή του καλοκαιριού με το νούμερο 10 της Brighton, υπήρξαν έντονα αντίθετοι ισχυρισμοί σχετικά με την τιμή του. Με ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του στο Amex, οι αναφορές για αμοιβές κυμαίνονταν από 45 έως 70 εκατομμύρια λίρες, αν και την Τρίτη, η συναίνεση ήταν στο χαμηλότερο σημείο.

Τώρα, με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας να έχουν οριστικοποιηθεί, ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano υποστηρίζει ότι ο Mac Allister μετακομίζει στο Anfield για μόλις 35 εκατομμύρια λίρες. Είναι απίθανο να αναφερθούν ποτέ τα ακριβή στοιχεία της συμφωνίας, με την αμοιβή να παραμένει αδιευκρίνιστη, αλλά είναι μια αξιοσημείωτη εξέλιξη αν αληθεύει.

Όπως είναι φυσικό, οι οπαδοί της Liverpool – και οπαδοί άλλων συλλόγων – πήραν το Twitter για να αντιδράσουν σε αυτή την τελευταία ενημέρωση.

Οι οπαδοί της Liverpool αποθεώνουν μια από τις πραγματικές ευκαιρίες της εποχής Klopp:

Ενώ ακόμη και οι οπαδοί άλλων συλλόγων έχουν μείνει άναυδοι από την αναφερόμενη αμοιβή:

Όπως σημειώνεται, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το τελικό ποσό θα παραμείνει ανεπιβεβαίωτο, αλλά είναι σαφές ότι οι πρώτες αναφορές για μεταγραφή 70 εκατομμυρίων λιρών ήταν εκτός πραγματικότητας. Αν η συμφωνία είναι στα 35 εκατομμύρια λίρες όπως υποστηρίζεται, δεν θα μπει καν στο top 10 των πιο ακριβών μεταγραφών της Liverpool – αντίθετα θα ισοβαθμεί με τον Alex Oxlade-Chamberlain και τον Andy Carroll στην κοινή 11η θέση.

Όπως και να έχει, ο Mac Allister έρχεται χωρίς να επιβαρυνθεί με ένα σημαντικό ποσό, όπως συνέβη με την υπογραφή του Darwin Nunez το περασμένο καλοκαίρι.

Κατάπληκτοι οι Red fans με το ποσό της μεταγραφής του Mac Allister

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com