Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κανένα σημάδι» ότι η Liverpool θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Salah

«Κανένα σημάδι» ότι η Liverpool θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Salah

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει «κανένα σημάδι» ότι η Liverpool έχει προσφέρει στον Mohamed Salah νέο συμβόλαιο σε αυτή τη φάση, παρά το γεγονός ότι το Νο 11 μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του.

Ο 32χρονος Salah υπογράμμισε για άλλη μια φορά τη σημασία του για τη Liverpool το Σάββατο με ένα γκολ και μια ασίστ στη νίκη με 2-0 επί της Ipswich για την έναρξη της σεζόν.

Μιλώντας μετά από αυτή τη νίκη στο Portman Road, ο Arne Slot είπε για τον επιθετικό του: «Νομίζω ότι έχει πολλά ακόμα χρόνια μέσα του για να παίξει».

Όμως, παρά την αποδοχή ότι ο Salah είναι ένας εκπληκτικός αθλητής του οποίου η απόδοση σε επίπεδο ελίτ θα πρέπει να εκτείνεται μετά τα 30 του χρόνια, του επετράπη να προχωρήσει στους τελευταίους 10 μήνες του συμβολαίου του χωρίς να υπάρχει προοπτική επέκτασης.

Ο James Pearce της Athletic αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει «κανένα σημάδι» για πρόταση που να παρατείνει την παραμονή του Salah στο Anfield.

«Είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες της Liverpool είναι επιφυλακτικοί στο να δίνουν προσοδοφόρες παρατάσεις σε παίκτες που βρίσκονται στα 30 τους», εξηγεί ο δημοσιογράφος.

Επίσης, δεν υπήρξε «καμία ένδειξη» από τον παίκτη και τους εκπροσώπους του για την κατάσταση, αν και το αν αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί θετικό είναι ένα άλλο ερώτημα.

Ο Salah αποτελεί μακροπρόθεσμο στόχο για την Pro League της Σαουδικής Αραβίας και έχει ήδη αναφερθεί ότι το δημόσιο επενδυτικό της ταμείο θα περιμένει να τον υπογράψει με ελεύθερη μεταγραφή, αντί να επιχειρήσει άλλη μια προσφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, όπως έκανε το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό εγείρει την ανησυχία ότι ο Αιγύπτιος θα μπορούσε απλώς να είναι ικανοποιημένος με το να παίξει την τελευταία του σεζόν στο Anfield πριν πάει αλλού.

Αλλά δεδομένου ότι η ίδια κατάσταση εκτυλίσσεται τόσο με τον Virgil van Dijk όσο και με τον Trent Alexander-Arnold, υπάρχει ένας παρατεταμένος φόβος ότι η Liverpool επιτρέπει σε τρεις παίκτες-κλειδιά να εξαντλήσουν τις συμφωνίες τους.

Ήταν πριν από επτά μήνες όταν ο Pearce ανέφερε για την Athletic ότι η Liverpool αναγνώρισε ότι θα ξεκινήσει συνομιλίες «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

«Κανείς δεν θέλει ανεπιθύμητους αντιπερισπασμούς με τόσα πολλά να διακυβεύονται από τώρα μέχρι τον Μάιο», έγραψε, με τους Κόκκινους εύχονται να διεκδικούν και τα τέσσερα τρόπαια εκείνη την εποχή.

Τον Ιανουάριο, ο Pearce πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε «καμία αίσθηση ανησυχίας» από τους παίκτες σχετικά με το μέλλον τους.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό τότε, ωστόσο -ακόμη και από τους παίκτες- ήταν ότι ο Jurgen Kloop είχε υποβάλει την παραίτησή του και ο ίδιος, μαζί με τον νυν αθλητικό διευθυντή Jorg Schmadtke και πολλά μέλη του backroom staff, θα αποχωρούσαν από τον σύλλογο.

Αν και ο Kloop έδωσε χρόνο στη Liverpool να βάλει σε τάξη τις υποθέσεις της, μια μεγάλη αναδιάρθρωση όσον αφορά το προπονητικό επιτελείο καθώς και μια αναδιάρθρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων έχει αναμφίβολα καθυστερήσει τα πράγματα.

Το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει «κανένα σημάδι» για προσφορά στον Salah είναι σαφώς ανησυχητικό, με το ίδιο να φαίνεται να ισχύει και για τους Alexander-Arnold και Van Dijk.

«Κανένα σημάδι» ότι η Liverpool θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Salah

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com