Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Καλωσορίζει Salah και Ox o Gini

Καλωσορίζει Salah και Ox o Gini

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τη δουλειά και την προσήλωση των δύο νέων αποκτημάτων της Liverpool, του Mohamed Salah και του Alex Oxlade-Chamberlain, ο Gini Wijnaldum. O Ολλανδός μέσος των Reds «καλωσόρισε» τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, καθώς αναγνωρίζει πως πρόκειται για δύο κινήσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Merseyside.

«Φέρνει πολύ μεγάλη ταχύτητα και ρυθμό!» είπε για τον Salah. «Είναι τεχνίτης. Δεν είναι μόνο ένας παίκτης που σκοράρει, αλλά επίσης και ομαδικός, προσπαθεί να αμυνθεί με την ομάδα και να βοηθήσει και τους άλλους παίκτες να σκοράρουν. Είναι μία εξαιρετική μεταγραφή και πολύ καλός χαρακτήρας. Έχει ενσωματωθεί αμέσως γιατί είναι άνθρωπος κοινωνικός με τους άλλους παίκτες και του αρέσει να μας μιλάει κάτι που το έκανε πολύ εύκολο να τον ενσωματώσουμε στο σύνολο

«Για τον Ox ισχύουν τα ίδια με τον Mo» συνέχισε ο Gini, πηγαίνοντας στον Chamberlain. «Είναι πολύ γρήγορος. Είναι ομαδικός και μπορεί να παίξει πολλές διαφορετικές θέσεις. Αυτό κάνει πολύ εύκολα τα πράγματα και για τον προπονητή αλλά και για την ομάδα. Αν κάτι συμβαίνει σε έναν αγώνα και έχεις παίκτες που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές θέσεις, αυτό βοηθάει σημαντικά την ομάδα.»

«Ο ανταγωνισμός στην ομάδα μόνο καλύτερο με κάνει, μιας και προπονούμαι με καλύτερους παίκτες και παίζω μαζί με καλύτερους παίκτες. Αυτόματα λοιπόν γίνομαι και γω καλύτερος» τόνισε ο Wijnaldum. «Αυτό βοηθάει και εμένα αλλά και την ομάδα προφανώς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζουμε για τη Liverpool, έναν μεγάλο σύλλογο και έναν σύλλογο που πάντα είχε μεγάλους παίκτες. Πάντα πρέπει να ανταγωνίζεσαι για την θέση σου και πρέπει να είσαι χαρούμενος που έχεις αυτόν τον ανταγωνισμό, γιατί αυτόματα σημαίνει ότι είσαι σε μία καλή ομάδα και ένα καλό ρόστερ» κατέληξε ο Ολλανδός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com